Het is weer tijd voor winterbanden

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Het is weer tijd voor de winterbandenwissel. Ga weer veilig de weg op! Maak direct een afspraak bij de bandenfitters.

Ieder jaar omstreeks oktober worden de huidige banden van de leaseauto massaal ingeruild voor winterbanden. Winterbanden bieden extra grip en veiligheid tijdens winterse omstandigheden. Een tip is om niet te wachten tot het moment dat iedereen zijn bandenwissel wil laten uitvoeren. Hoe kun je het beste en zo snel mogelijk een bandenwissel regelen? In dit artikel leggen we het allemaal aan je uit.

Winterbanden voor je leaseauto

Met winterbanden onder je leaseauto heb je tijdens sneeuw, ijzel of gladheid een betere wegligging, meer grip en controle over je leaseauto. Het is zeker aan te raden om voor ieder seizoen de banden te wisselen. Winterbanden zijn overigens niet standaard opgenomen in het leasecontract. Bij de leasemaatschappij kun je op ieder gewenst moment aangeven dat je de winterbanden alsnog als extra optie wilt opnemen in het leasecontract.

Winterbanden bij het leasecontract inbegrepen?

Heb je de winterbanden als extra optie opgenomen in het leasecontract, maar heb je nog niet eerder de banden gewisseld? Dan kun je online een afspraak maken bij Profile of Kwikfit op een moment dat het jou het beste uitkomt. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de gemaakte afspraken met de desbetreffende leasemaatschappij.

Wil je graag winterbanden voor je leaseauto en heb je al eerder de banden gewisseld? Dan kun je een afspraak maken bij de desbetreffende leverancier (Profile, Kwikfit of een garage) waar de banden zijn opgeslagen. Mocht je niet weten waar de banden zijn opgeslagen, dan is het aan te raden om even contact op te nemen met de leasemaatschappij. Zij kunnen je precies vertellen waar de banden van je leaseauto zijn opgeslagen.

Meer berichten