Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mobiliteitskaart

Sinds de toenemende vraag vanuit de markt werken we bij All2 Lease elke dag aan de mobiliteit van morgen. Als aanbieder van de mobiliteitskaart in Nederland bieden we een antwoord op uiteenlopende mobiliteitsvraagstukken. Of je nu stuurt op duurzaamheid, hybride werken, flexibiliteit, kosten of juist vitaliteit. Zo helpen we werkend Nederland met mobiliteitsadvies en gebruiksvriendelijke mobiliteitsoplossingen voor constant veranderende mobiliteitsbehoeftes.


Content Image 2

Mobiliteitsbeleid

Het introduceren van een mobiliteitsbeleid heeft veel impact op de organisatie. Het gaat namelijk niet alleen over nieuwe mobiliteitsoplossingen voor jullie medewerkers, maar ook over een nieuwe manier van reizen/werken. Van mobiliteitsadvies tot implementatie: op basis van onze expertise en ervaring zorgen we dat medewerkers de verandering omarmen. Juist door mobiliteitsgedrag te sturen maak je als werkgever de weg vrij naar een duurzame transitie.
 

Duurzame vervoersvormen

In onze drukke levens is mobiliteit van onmisbaar belang. Zelfs in een hybride werkomgeving is de verwachting dat deze behoefte steeds meer zal toenemen. Hoewel de auto nog steeds voor een groot deel bepalend is, komen er steeds meer vormen bij in de mobiliteitsmarkt. Gemak, beschikbaarheid, duurzaamheid en flexibiliteit zijn hierbij succesfactoren. Shuttel brengt al deze middelen van vervoer samen op één app. Zo is er voor iedere werknemer een passende mobiliteitsoplossing. Ontdek waarom steeds meer organisaties kiezen voor het gebruik van de mobilitietskaart.
 
Hybride werken na corona

Iedere dag naar je werkplek reizen met de auto of het OV: sinds de corona crisis is dit niet langer de standaard. In plaats daarvan is een combinatie van thuis en op kantoor - het hybride werken - de nieuwe norm voor veel bedrijven. Dit vraagt om een passend mobiliteitsbeleid, waarbij rekening gehouden wordt met nieuwe overheidswetten rondom vaste reiskostenvergoedingen, thuiswerkvergoedingen en CO2-uitstoot. Met de mobiliteitskaart wordt alles op één plek verzameld en gefactureerd.

 

 

Content Image 3

Het antwoord van All2 Lease

Nieuwe ontwikkelingen vragen om visie, ambitie en passende oplossingen. Dat bieden wij: met één mobiliteitsapp en een handige kaart krijgt werkend Nederland toegang tot vrijwel alle vormen van mobiliteit, en eventueel thuiswerken. Doordat alles op één factuur terechtkomt wordt reizen makkelijker, duurzamer en inzichtelijker. Met Shuttel als je complete mobiliteitsoplossing ben je klaar voor de toekomst.
 

Onze mobiliteitsoplossingen

Een grote organisatie vraagt om schaalbare mobiliteit: maatwerk dus. Daarom sluiten onze geintegreerde mobiliteitsoplossingen alitijd aan bij jullie mobilititeitsbeleid. Het maakt daarbij niet uit hoe jullie medewerkers reizen. Met de mobiliteitskaart geef je iedereen de vrijheid om zelf hun werkplek en vervoersmiddel te kiezen. Wij maken het proces eromheen zo makkelijk mogelijk.
 
Registratiemodule

Registreer thuiswerkdagen, reiskosten voor woon-werkverkeer of zakelijke ritten met eigen vervoer (auto, fiets of scooter) in twee klikken. Alle mobiliteitsadministratie op één plek: snel, overzichtelijk en veilig. Thuiswerkvergoedingen en reiskostenvergoedingen zijn hierdoor eenvoudig geregeld.
 
De mobiliteitskaart

Inchecken in het OV, gebruik maken van deelvervoer, elektrisch laden of tanken: met de Shuttel mobiliteitskaart kan het allemaal. Door alle mobiliteitsbehoeften op één handige mobiliteitskaart en mobiliteitsapp te verzamelen, wordt eindelijk combineren mogelijk.
 
Mobiliteitsbudget

Maak medewerkers regisseur van hun eigen mobiliteit en geef ze alle vrijheid bij het inzetten van hun mobiliteitsbudget. Per maand krijgen zij een bedrag waarmee ze het woon-werkverkeer en zakelijk verkeer betalen. Of kies voor 'betalen naar gebruik' en betaal alleen voor de daadwerkelijke gemaakte kosten van medewerkers.
 
Tanken & Laadpas

Speciaal voor de zakelijke rijders binnen jullie organisatie bieden we een tankpas of laadpas. Dit betekend tanken bij een van de maar liefst 6.000 aangesloten tankstations in Nederland, België en Luxemburg, of optioneel binnen heel Europa. Ook voor elektrische rijders bieden we het grootste laadnetwerk van Europa.

Meer weten? Maak een afspraak met één van onze adviseurs, zij vertellen jou graag meer!

 

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Eise Wieling
+31 532061010
info@all2lease.com