Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van actueel auto-en leasenieuws! Hier lees je alles over laatste ontwikkelingen en trends met betrekking tot (auto)lease. Zo loop je nooit achter de feiten aan!

Sub Page Listing Image

Cupra Born nog aantrekkelijker door € 3.000 prijsverlaging!

Cupra Born nog aantrekkelijker voor liefhebbers van elektrisch rijden en opent nieuwe mogelijkheden voor een duurzame toekomst.


Sub Page Listing Image

Ontmoet de splinternieuwe Fiat 600e

Een compacte elektrische cross-over met retrodesign en een actieradius van ruim 400 kilometer. Met een vermogen van 156 pk en 260 Nm biedt deze auto een dynamische rijervaring. 


Sub Page Listing Image

Een toekomstgerichte facelift voor de Tesla Model 3

De Tesla Model 3 heeft al geruime tijd de automarkt veroverd en blijft een ongekende populariteit genieten. Na eerdere bescheiden updates en doorontwikkelingen, staat Tesla nu op het punt om een grootschalige facelift te introduceren met de naam Project Highland.


Sub Page Listing Image

Voordelen van een elektrische bedrijfswagen.

Elektrische bedrijfswagens bieden diverse voordelen, zoals toegang tot milieuzones, minder stilstand en lage kilometerkosten. Er zijn verschillende subsidies, zoals SEBA en MIA, die de aanschaf aantrekkelijk maken en belastingvoordelen, zoals vrijstelling van wegenbelasting en een lagere bijtelling, dragen bij aan lagere maandelijkse kosten.


Sub Page Listing Image

Move Planet Proof

Duurzaamheid is de toekomst, daar kunnen we eigenlijk niet meer omheen. Wij van All2lease zijn blij dat wij hier ons steentje aan kunnen bijdragen. Wij ontzorgen de klant door duurzame mobiliteit oplossingen i.c.m. een laadstation te bieden. Wij hebben dus alles onder één dak waardoor u één vast aanspreekpunt heeft voor zowel u auto, laadstation als Carpoort. Makkelijk toch?
 


Sub Page Listing Image

Lucid Air onder de €100.000?

Lucid Motors breidt het Lucid Air-aanbod in Nederland uit met de toevoeging van de Lucid Air Pure AWD en Lucid Air Touring aan de prijslijst. Maar ook een RWD hierdoor daalt de instapprijs van de Lucid Air met ongeveer €50.000.


Sub Page Listing Image

Maak kennis met de Kia EV9!

Maak kennis met de aankomende Kia EV9: een indrukwekkend grote elektrische SUV met ruimte en comfort in overvloed. Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige auto.


Sub Page Listing Image

Laadstation mee financieren?

Ontdek hoe je duurzaam leasen gemakkelijk maakt door je laadstation te financieren met Financial Lease!  Geen grote investeringen in één keer, fiscale aftrekbaarheid en overzichtelijke financiering.


Sub Page Listing Image

Nio EL6: Een luxe en krachtige elektrische SUV!

Nio breidt snel uit en introduceert nieuwe modellen, waaronder de Nio EL6. Deze elektrische SUV komt binnenkort naar Nederland en biedt indrukwekkende prestaties en luxe zonder concessies te doen aan grootte. Ontdek nu de indrukwekkende specificaties van de Nio EL6!


Sub Page Listing Image

De Nio EL7: Een Opvallende Elektrische SUV met Accuwisseltechnologie

Nio is een opvallende nieuwkomer in de automobielindustrie en timmert flink aan de weg in Europa. Met modellen zoals de ET7 en de recent geïntroduceerde EL7, een elektrische SUV, heeft Nio succes weten te behalen. De EL7 biedt dezelfde accuwisseltechniek en kracht als de ET7, maar met een hogere en meer praktische koets.


Sub Page Listing Image

Mercedes-Benz EQE: Baanbrekende Elektrische Mobiliteit

Deze sportieve business-limousine biedt alle essentiële functies van de indrukwekkende EQS, maar dan in een compacter formaat. Met zijn kenmerkende stijl en geavanceerde technologieën is de EQE een waarlijk meesterwerk op vier wielen.


Sub Page Listing Image

Porsche 911 3.0 Carrera

De Porsche 911, een langdurig icoon in de autowereld, behoudt zijn status als een van 's werelds meest herkenbare sportauto's. Deze blog verkent een specifieke variant, de Porsche 911 Carrera, waarin prestaties en stijl perfect samenkomen. Ontdek wat deze bijzondere Porsche zo uniek maakt.


Sub Page Listing Image

Renault verlaagt prijzen als reactie op Tesla.

Renault heeft zojuist aangekondigd dat het binnenkort wereldwijd de prijzen van zijn elektrische auto's zal aanpassen. Deze beslissing is een reactie op de recente prijsverlagingen van concurrent Tesla.


Sub Page Listing Image

De volledig elektrische Volvo XC40 Recharge

De Volvo XC40 Recharge is een volledig elektrische SUV met een vermogen van 413 pk en een koppel van 660 Nm. Het heeft een 79 kWh batterij die een rijbereik van 572 km biedt. Het heeft een snellaadoptie van 150 kW, waarmee het in 40 minuten kan worden opgeladen tot 80%.