Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Equipment lease


Content Image 2

Investeer in bedrijfsmiddelen en behoudt liquiditeit

Zoek je een manier om een investering in bedrijfsmiddelen te financieren, dan is equipment lease misschien een interessante optie. Met equipment lease beschik je direct over het gewenste bedrijfsmiddel, maar de aanschaf ervan doet de leasemaatschappij. Jij bent direct economisch eigenaar en betaalt de aanschaf in delen terug, in een van tevoren afgesproken aantal leasetermijnen. Bijna iedere machine met een serienummer of kenteken is te leasen. Denk bijvoorbeeld aan agrarische werktuigen, heftrucks of industriële machines.

De inzet van machines is belangrijk voor het succes van je onderneming, maar de aanschaf ervan is vaak bijzonder prijzig. Equipment lease geeft je de kans om bedrijfsmiddelen te financieren, zonder dat je zelf een dure investering hoeft te doen. Daarom is equipment lease voor veel ondernemers een uitkomst. Je houdt op deze manier immers voldoende geld in kas voor je dagelijkse uitgaven.

Bij All2Lease regelen wij de financiering van bedrijfsmiddelen snel en tegen de voor jou best mogelijke voorwaarden. Het gaat hierbij om financial lease. Jij wordt economisch eigenaar van de machine en mag er dus fiscale aftrekmogelijkheden op toepassen en erop afschrijven. Dat is nou wat wij noemen een goede deal!

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com