Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Operational Lease


Content Image 2

Geen verrassingen, geen zorgen

Steeds meer mkb’ers en zzp’ers kiezen voor operational lease. Met deze vorm van leasen huur je zakelijk een auto voor langere tijd van een leasemaatschappij, tegen een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn alle vaste autokosten verwerkt. Je weet dus precies waar je financieel gezien aan toe bent en omdat het voertuig eigendom van de leasemaatschappij blijft, loop je geen economisch risico. Aan het einde van de operational leaseperiode geef je de auto terug aan de leasemaatschappij (of koop je ‘m over of verleng je de operational lease).

Met operational lease kom je niet voor verrassingen te staan. Je betaalt een vast bedrag per maand; geen onverwachte kosten en geen grote uitgaven ineens. De auto blijft economisch en juridisch eigendom van de leasemaatschappij. Het grote voordeel hiervan is dat je de kosten van de leaseauto dus ook niet op de balans hoeft te zetten. Met operational lease rijd je zorgeloos, de leasemaatschappij neemt het beheer en de vaste kosten (exclusief brandstof) voor haar rekening. Bovendien loop je, aan het einde van het leasecontract, geen restwaarderisico.

Met operational lease kun jij je, als ondernemer, bezig houden met zaken waar jij goed in bent. Laat het regelen van de beste operational lease deal maar aan ons over. Daar zijn wij goed in!

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com