Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financier je laadstation gemakkelijk via Financial Lease!

Ontdek hoe je duurzaam leasen gemakkelijk maakt door je laadstation te financieren met Financial Lease!  Profiteer van investeringsaftrek, lagere kosten en een schonere omgeving. Geen grote investeringen in één keer, fiscale aftrekbaarheid en overzichtelijke financiering.


Content Image 2

Laadstation in je Financial leasecontract

In de huidige tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, maken steeds meer bedrijven bewuste keuzes om hun impact op het milieu te verminderen. Elektrisch leasen is een van die keuzes die niet alleen bijdraagt aan een schonere omgeving, maar ook aanzienlijke voordelen biedt voor bedrijven zelf.

Een van de belangrijkste voordelen van het meefinancieren van een laadstation is de investeringsaftrek. Dit betekent dat je als bedrijf kunt profiteren van belastingvoordelen bij de aanschaf van een laadstation. Hierdoor wordt de initiële investering aanzienlijk verlaagd, waardoor de drempel om over te stappen naar elektrisch leasen veel lager wordt.

Daarnaast leidt elektrisch leasen tot lagere kosten op de lange termijn. Elektrische auto's hebben over het algemeen lagere onderhoudskosten en de brandstofkosten zijn aanzienlijk lager dan die van traditionele brandstoffen. Door het meefinancieren van een laadstation met Financial Lease zorg je ervoor dat de terugkerende kosten nog verder worden verlaagd, waardoor je als bedrijf kunt besparen op zowel de korte als de lange termijn.

Een ander belangrijk voordeel van het meefinancieren van een laadstation is de eenvoud en efficiëntie die het biedt. Door alles in één keer te regelen met Financial Lease, hoef je je geen zorgen te maken over aparte financieringen voor je elektrische auto en je laadstation. Alles wordt opgenomen in één overzichtelijke financiering, waardoor je meer tijd en energie kunt besteden aan het runnen van je bedrijf.

Naast de financiële voordelen draag je met het meefinancieren van een laadstation ook bij aan duurzaam ondernemen. Door te kiezen voor elektrisch leasen en het faciliteren van een laadinfrastructuur draag je actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het creëren van een groenere toekomst.

Content Image 3

Financieren of kopen?

Een van de uitdagingen bij het overstappen naar elektrisch leasen is de aanschaf van een laadstation. Het lijkt misschien een extra kostenpost, maar dankzij de mogelijkheid om deze kosten mee te financieren via Financial Lease wordt het proces veel eenvoudiger en efficiënter.

Naast je leaseauto kun je ook andere bedrijfsmiddelen leasen, zoals een laadstation. Door te kiezen voor een elektrische leaseauto, kun je eenvoudig je laadstation meefinancieren, je hebt hierdoor geen aparte financiering nodig. Om het laadstation in jouw Financial leasecontract mee te financieren is het nodig om het laadstation op de autofactuur mee te nemen, dit regelen wij uiteraard kosteloos!

Bij het bepalen welk laadstation je nodig hebt bij de aanschaf van een elektrische leaseauto is het begrijpelijk dat je niet direct weet welk laadstation je nodig hebt. Let op het type, installatiekosten, een socket model of toch een vaste kabel. Wij hebben een geselecteerd aanbod in onze laadpaalconfigurator opgenomen, waar je de lader, de installatiekosten en bijkomende kosten kan samenstellen. Je vraagt gemakkelijk een complete offerte aan. 


 

Persoonlijk advies nodig? Onze Lease Adviseurs staan klaar om je te helpen! Ze hebben kennis over elektrisch rijden, leasen en het financieren van bedrijfsmiddelen.