Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een luxe en krachtige elektrische SUV. En komt dit jaar nog naar Nederland!

Nio, de ambitieuze Chinese automaker, breidt zijn aanwezigheid in het autolandschap snel uit en introduceert nieuwe modellen, ook in Nederland. Vandaag introduceren we met veel plezier de Nio EL6, een gloednieuwe elektrische SUV die later dit jaar in het land zal verschijnen. De EL6 is iets kleiner dan zijn broer, de EL7, maar hij doet geen concessies aan grootte, prestaties of luxe. Laten we de hoogtepunten van dit indrukwekkende voertuig verkennen.

 


Content Image 2

Afmetingen en Design

De Nio EL6 is met een lengte van 4,85 meter slechts 6 centimeter korter dan de EL7. Met een wielbasis van 2,92 meter is hij slechts 4 centimeter korter dan zijn grotere tegenhanger. Dit plaatst de EL6 in het formaatbereik van voertuigen zoals de Mercedes-Benz EQC en EQE. Qua ontwerp sluit de EL6 naadloos aan op de EL7, tot het punt waarop het een uitdaging kan zijn om ze op afstand te onderscheiden. Wel valt op dat de wielkasten van de EL6 iets ronder zijn dan die van de EL7. Beide modellen zijn voorzien van strakke, verzonken deurklinken. 
 

Interieurkenmerken

In de EL6 handhaaft Nio zijn toewijding aan geavanceerde technologie en comfort. Het digitale instrumentenpaneel en een groot infotainmentscherm geïntegreerd in het dashboard sluiten aan bij de bestaande Nio-modellen. Boven het scherm vind je de visualisatie van de virtuele assistent van Nio. De EL6 biedt diverse luxe features, zoals een enorm glazen panoramadak dat open kan, 256 kleuren sfeerverlichting en 20 tot 22-voudig verstelbare Lounge Seats. De Lounge Seats kunnen met een druk op de knop worden versteld. Andere beschikbare opties zijn verwarmde en geventileerde stoelen met massagefuncties en een elektronisch verstelbare tweede zit rij. De EL6 biedt voldoende laadruimte, met een bagageruimte van 578 liter en een maximum van 1.430 liter met de achterbank neergeklapt.

Content Image 3

Indrukwekkende elektrische prestaties

De Nio EL6 wordt geleverd met dubbele elektromotoren, die vierwielaandrijving leveren. De voorste motor levert 204 pk, terwijl de achterste motor 286 pk levert, wat resulteert in een gecombineerd systeemvermogen van 489 pk en 700 Nm koppel. Met deze aandrijflijn accelereert de EL6 in slechts 4,5 seconden van 0 naar 100 km/u. Daarnaast heeft de EL6 een trekvermogen tot 1.200 kilogram.
Batterijopties en bereik: Hoewel de motorconfiguratie vast is, biedt Nio twee batterijopties voor de EL6. De eerste optie is een 75 kWh accupakket, goed voor een actieradius van 406 kilometer. Voor wie op zoek is naar een grotere actieradius is er een 100 kWh accupakket beschikbaar, goed voor een actieradius tot 529 kilometer. Het is belangrijk op te merken dat deze cijfers onderhevig zijn aan definitieve homologatie en dat er kleine variaties kunnen optreden. Bovendien is Nio van plan om in de toekomst een enorm batterijpakket van 150 kWh te introduceren, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de beschikbaarheid ervan voor de Chinese markt.
Technologische vooruitgang: Nio heeft de EL6 uitgerust met geavanceerde technologische functies. De SUV biedt negen rijmodi, waarmee bestuurders de rijervaring kunnen afstemmen op hun voorkeuren. Het beschikt ook over continu variabele dempers, 33 sensoren en vier Nvidia-chips met een gecombineerde verwerkingskracht van 1.016 TOPS (tera-bewerkingen per seconde).

Content Image 98

Prijzen

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leasen van de Nio EL6, biedt All2Lease aantrekkelijke opties, zowel met batterijhuur als met de batterij inbegrepen. Met betaalbare maandelijkse tarieven en verschillende modellen om uit te kiezen, maakt All2Lease het mogelijk om van de voordelen van elektrisch rijden te genieten zonder de volledige aanschafprijs te betalen! Bekijk nu de prijzen hier onder ↙

EL6 75 kWh met tussentijdse batterijhuur:
Prijs: €55.900
Batterijhuur: €169 per maand
EL6 100 kWh met tussentijdse batterijhuur:
Prijs: €57.900
Batterijhuur: €289 per maand
EL6 75 kWh met batterij inbegrepen:
Prijs: €67.900
EL6 100 kWh met batterij inbegrepen:
Prijs: €69.900

Al met al is de Nio EL6 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe elektrische SUV met krachtige prestaties en geavanceerde technologie. Door te kiezen voor het leasen van deze auto bij All2Lease, kunnen mensen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden tegen betaalbare tarieven.

 

 

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Nio EL6? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Nio EL6.