Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Nio EL7: Een Opvallende Elektrische SUV met Accuwisseltechnologie

Nio is een opvallende nieuwkomer in de automobielindustrie en timmert flink aan de weg in Europa. Met modellen zoals de ET7 en de recent geïntroduceerde EL7, een elektrische SUV, heeft Nio succes weten te behalen. De EL7 biedt dezelfde accuwisseltechniek en kracht als de ET7, maar met een hogere en meer praktische koets.


Content Image 103

Introductie

Nio, een opvallende nieuwkomer in de automobielindustrie, timmert flink aan de weg in Europa. Na het succes van de ET7, maakt de Nio EL7 zijn intrede. Deze elektrische SUV biedt dezelfde accuwisseltechniek en kracht als zijn voorganger, maar dan in een hogere, meer praktische koets. De EL7 lijkt veelbelovend en kan mogelijk nog belangrijker zijn voor Nio's succes op de Europese markt.
Opvallende nieuwkomer uit China: Met een focus op elektrische voertuigen heeft Nio zich succesvol weten te profileren als een hip en vooruitstrevend merk. Het merk positioneert zijn modellen hoog in de markt en mikt niet alleen op Tesla, maar ook op gevestigde luxe merken zoals BMW, Mercedes en Audi. Nio's strakke ontwerpen hebben een 'Europees' tintje, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor een breed publiek. Het doel van Nio is niet alleen om bestaande EV-rijders aan te trekken, maar vooral ook mensen die momenteel nog in een traditioneel aangedreven auto rijden.


Accuwisseltechnologie van Nio

Net als bij andere modellen van Nio is het bij de EL7 mogelijk om de accu in slechts vijf minuten te wisselen voor een ander exemplaar bij een speciaal daarvoor ontwikkeld Swap Station. Momenteel zijn er al vier van deze stations in Nederland, en er zullen er snel meer volgen. Deze accuwissel biedt niet alleen de mogelijkheid om een volle accu te krijgen, maar stelt bestuurders ook in staat om te kiezen tussen verschillende accucapaciteiten, variërend van 75 tot 100 kWh (bruto). De actieradius van de EL7 varieert van 367 tot 509 kilometer, wat redelijk is maar niet baanbrekend. Hoewel de snellaadcapaciteit van maximaal 140 kW niet de hoogste is, belooft Nio een langdurige piek en biedt het accuwisselsysteem op sommige locaties een sneller alternatief.

Content Image 104

Kracht en prestaties

De EL7 is uitgerust met twee elektromotoren die samen 644 pk genereren, wat resulteert in een sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden. De auto biedt verschillende rijmodi, waarbij bestuurders kunnen kiezen uit vijf verschillende 0-100-tijden, elk met hun eigen 'felheidsgraad'. Het onderstel van de EL7 is comfortabel en biedt een uitgebalanceerde rijervaring. Hoewel het gewicht van de auto, 2.350 kilogram, voor een elektrische SUV van dit formaat redelijk is, is comfort de grootste troef. De EL7 is een stille reisauto met een fijne zithouding en een hoogwaardig interieur.

Content Image 105

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het leasen van de Nio EL7, biedt All2Lease aantrekkelijke opties, zowel met batterijhuur als met de batterij inbegrepen. Met betaalbare maandelijkse tarieven en verschillende modellen om uit te kiezen, maakt All2Lease het mogelijk om van de voordelen van elektrisch rijden te genieten zonder de volledige aanschafprijs te betalen! Bekijk nu de prijzen hier onder ↙

EL6 75 kWh met tussentijdse batterijhuur:

Prijs: €76.900

Batterijhuur: €169 per maand

EL6 75 kWh met batterij inbegrepen:

Prijs: €88.900

Al met al is de Nio EL7 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een luxe en ruime elektrische SUV met krachtige prestaties en geavanceerde technologie. Door te kiezen voor het leasen van deze auto bij All2Lease, kunnen mensen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden tegen betaalbare tarieven.

 

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Nio EL7? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Nio EL7.