Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze verkopers

Blijf op de hoogte van actueel auto-en leasenieuws! Hier lees je alles over laatste ontwikkelingen en trends met betrekking tot (auto)lease. Zo loop je nooit achter de feiten aan!

Edwin Nijland

Als oprichter van All2lease met ruim 26 jaar ervaring in autolease, bied ik persoonlijke expertise in commercie, wagenparkbeheer en inkoop, met een focus op klantgerichte service en maatwerkadvies. Gevestigd in Twente, streven wij ernaar om klanten in heel Nederland te begeleiden naar de perfecte zakelijke leaseoplossing, waardoor uw ervaring soepel en bevredigend verloopt.

Eise Wieling

Eise Wieling, met 35 jaar ervaring in de lease-industrie, biedt uitgebreide expertise in mobiliteit van acquisitie tot relatiebeheer, en staat klaar om de beste oplossingen te bieden vanuit Utrecht, terwijl hij zijn vrije tijd doorbrengt op zijn racefiets, met boeken of als fan van Pokémon en FC Utrecht.

Ruud Joosten

Ruud Joosten, geboren en getogen in Limburg, brengt zijn passie voor auto's tot uiting als intermediair in de lease bij All2lease, waar hij met zijn uitgebreide expertise klanten begeleidt naar de perfecte zakelijke leaseoplossing, met persoonlijke aandacht en maatwerkadvies.