Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sub Page Listing Image

Equipment lease

Zoek je een manier om een investering in bedrijfsmiddelen te financieren, dan is equipment lease misschien een interessante optie. Met equipment lease beschik je direct over het gewenste bedrijfsmiddel, maar de aanschaf ervan doet de leasemaatschappij. Jij bent direct economisch eigenaar en betaalt de aanschaf in delen terug.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Operational lease

Steeds meer mkb’ers en zzp’ers kiezen voor operational lease. Met deze vorm van leasen huur je zakelijk een auto voor langere tijd van een leasemaatschappij, tegen een vast bedrag per maand. In dit bedrag zijn alle vaste auto kosten verwerkt. Je weet dus precies waar je financieel gezien aan toe bent.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Shortlease

Ben je tijdelijk op zoek naar een auto, maar wil je niet meteen lang vastzitten aan een leasecontract? In dat geval is shortlease een uitkomst. Shortlease is een flexibel leasecontract voor korte tijd, waarbij je het leasecontract op elk gewenst moment boetevrij kunt stopzetten.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Motorlease

Heb je er genoeg van je kostbare tijd in de file te verdoen? Overweeg dan eens de zakelijke lease van een motor. Geen enkel ander voertuig geeft je zo'n gevoel van vrijheid als een motor. Bovendien heeft een motor van de zaak fiscale voordelen. De bijtelling die voor een leaseauto geldt, heb je namelijk niet bij zakelijk motorrijden.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Financial lease

Jij wilt in een representatieve leaseauto of bedrijfswagen rijden, zonder dat je direct de volledige aankoopsom betaalt. En de auto moet uiteindelijk jouw eigendom worden. Financial lease is dan dé ideale oplossing. Veel ondernemers in het mkb, als ook zzp’ers, kiezen voor deze leasevorm.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Fiets lease

Fietslease is een financiële regeling waarmee individuen of bedrijven de mogelijkheid hebben om een fiets te huren of leasen voor een bepaalde periode. Dit concept is vergelijkbaar met autoleasing, maar in plaats van een auto gaat het hier om een fiets. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van fietslease:

Lees meer