Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Renault verlaagt prijzen als reactie op Tesla.

Renault heeft zojuist aangekondigd dat het binnenkort wereldwijd de prijzen van zijn elektrische auto's zal aanpassen. Deze beslissing is een reactie op de recente prijsverlagingen van concurrent Tesla.


Content Image 2

Prijsbepaling o.b.v. marktanalyse

Fabrice Cambolive, de topman van Renault, heeft deze aankondiging gedaan. Hij verklaarde: "We zullen per land en per markt analyseren welk niveau van concurrentievermogen we nodig hebben om de concurentie bij te blijven." Dit impliceert dat Renault de concurrentie met Tesla wil aangaan door zijn prijzen aan te passen.

Na een reeks prijsverlagingen in de Verenigde Staten heeft Tesla afgelopen maand opnieuw zijn prijzen verlaagd in Europa, waaronder in Nederland en op de Franse thuismarkt van Renault. Deze prijsverlagingen hebben Renault aangezet tot het heroverwegen van zijn prijsstrategie om concurrerend bij te blijven op de elektrische automarkt.

De exacte details van de prijsaanpassingen van Renault zijn op dit moment nog niet bekend, maar het lijkt erop dat ze proactieve maatregelen willen nemen om de concurrentie met Tesla aan te gaan. Het is een dynamische ontwikkeling in de auto-industrie, waarbij fabrikanten hun prijzen regelmatig herzien om concurrerend te blijven en tegemoet te komen aan de veranderende marktomstandigheden.

Content Image 5


5 Handige gadgets van de Renault Megane E-Tech

De Renault Megane E-Tech heeft verschillende handige gadgets die u niet wilt missen. Hier zijn vijf van deze functies:

1. Google Assistent aan boord: Het infotainmentsysteem van de Megane E-Tech is uitgerust met diverse Google-functies. U kunt veel autofuncties bedienen via de spraakassistent van Google. Renault's samenwerking met Google zorgt ervoor dat deze assistent verder gaat dan in veel andere moderne leaseauto's. U kunt bijvoorbeeld ook uw slimme apparaten thuis bedienen, zoals de verwarming alvast inschakelen terwijl u nog in de auto zit.

2. Google Maps: Het aan boord aanwezige Google-systeem biedt nog meer voordelen, omdat u rechtstreeks toegang heeft tot Google Maps in de auto. Met uw Google-account heeft u al uw favoriete bestemmingen direct bij de hand. Bovendien werkt het systeem samen met de auto door bij geplande routes rekening te houden met eventuele laadstops en hoeveel actieradius er na de rit overblijft.

3. Energie terugwinnen op verschillende niveaus: Elektrische auto's kunnen energie terugwinnen voor de accu door het loslaten van het stroompedaal. Veel EV's in dezelfde klasse als de Megane E-Tech hebben slechts één niveau voor regeneratief remmen, zoals de B-stand in de Volkswagen ID.3. De Renault Megane kan echter via schakelaars achter het stuur het regeneratief remmen op meerdere niveaus instellen, zodat het altijd past bij uw rijstijl.

4. Digitale binnenspiegel: De Megane E-Tech kan worden uitgerust met een digitale binnenspiegel. Deze spiegel krijgt zijn beeld via een camera aan de achterkant van de auto. Het levert een helder beeld op zonder verblind te worden. Dankzij de camera heeft u een grotere kijkhoek achter de auto in vergelijking met het kijken door de achterruit. Bovendien wordt het zicht nooit geblokkeerd door passagiers op de achterbank.

5. Een Eco-score na elke rit: Na elke rit geeft de Megane E-Tech een score voor uw rijgedrag op het scherm. Deze score geeft aan hoe zuinig en efficiënt u heeft gereden. Het is een leuke manier om te proberen het maximale uit de actieradius van de auto te halen en uw rijgewoonten te optimaliseren.
 

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Renault Megane E-Tech?

Bij All2lease hebben we nog enkele modellen beschikbaar. De Renault Megane E-Tech actieradius van 450 kilometer. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Renault Megane E-Tech.

Content Image 6

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Renault Megane E-Tech?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com