Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Je rijd nu al een Lucid Air voor minder dan €100.000

Lucid Motors, breidt het aanbod van de Lucid Air uit in Nederland. Na de introductie van de krachtige Lucid Air Dream Edition en de iets mildere Lucid Air Grand Touring, worden nu de Lucid Air Pure AWD en Lucid Air Touring opgenomen in de Nederlandse prijslijst. Met deze toevoegingen daalt de instapprijs van de Lucid Air met een bedrag van ongeveer €50.000.


Content Image 2

Lucid Motors, het veelbelovende automerk!

De Lucid Air Pure AWD is verkrijgbaar vanaf €115.000. Deze versie is uitgerust met twee elektromotoren die gezamenlijk 480 pk vermogen leveren aan alle vier de wielen. Hoewel dit aanzienlijk minder vermogen is dan de Grand Touring en Dream Edition, is het nog steeds een indrukwekkende prestatie. De Pure AWD heeft een kleiner accupakket met 18 modules (Long Range Battery Pack) in vergelijking met het 22-modules tellende Extended Range Battery Pack van de duurdere versies. Desondanks heeft de Lucid Air Pure AWD nog steeds een royale actieradius van 725 km volgens de WLTP-norm. Het meest opvallende uiterlijke verschil met de duurdere modellen is het aluminium dak, terwijl de luxere versies kunnen worden geleverd met een volledig glazen 'Glass Canopy'.

Tussen de nieuwe instapper en de Grand Touring bevindt zich de Lucid Air Touring, die verkrijgbaar is vanaf €134.000. Ook deze variant heeft twee elektromotoren en vierwielaandrijving, maar met een vermogen van 620 pk is hij aanzienlijk sterker dan de Pure AWD. De Lucid Air Touring heeft hetzelfde accupakket en dezelfde actieradius als de Pure AWD, namelijk 725 km volgens de WLTP-norm. Het glazen dak is tegen meerprijs leverbaar voor deze variant.

Voor wie nog een lager budget heeft, is er goed nieuws. Lucid heeft aangekondigd dat er in 2024 een nog mildere versie, de Air Pure RWD, zal worden gelanceerd. Naar verwachting zal deze variant minder dan €100.000 kosten. De levering van de Lucid Air Pure AWD wordt verwacht in het laatste kwartaal van dit jaar, terwijl de Lucid Air Touring al in het derde kwartaal beschikbaar zal zijn.
Hieronder vind je een overzicht van de prijzen en specificaties van de verschillende versies van de Lucid Air

Content Image 82

Prijzen en Actieradius

- Lucid Air Pure RWD: 430 pk vermogen, actieradius is nog niet bekend, verwachte vanafprijs van minder dan €100.000.
- Lucid Air Pure AWD: 480 pk vermogen, 725 km actieradius (WLTP), vanafprijs van €115.000.
- Lucid Air Touring: 620 pk vermogen, 725 km actieradius (WLTP), vanafprijs van €134.000.
- Lucid Air Grand Touring: 819 pk vermogen, 783-839 km actieradius (WLTP), vanafprijs van €165.000.
- Lucid Air Dream Edition Range: 933 pk vermogen, 828-883 km actieradius (WLTP), vanafprijs €222.000.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Lucid air? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Lucid air.