Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Solar Carport

Voel je wel wat voor het plaatsen van zonnepanelen, maar is het dak van je bedrijfspand hiervoor niet geschikt? Denk dan eens aan het plaatsen van een solar carport! De stroom die je hiermee opwekt, kan direct via een geïntegreerde laadpaal naar de geparkeerde elektrische auto's. Met een solar carport heb je alles onder één dak: parkeren, laden, opwekken en besparen. Wij kunnen je helpen je solar carport en laadpaalinstallatie in een voordelige leaseconstructie aan te schaffen.


Content Image 2

Parkeren, verduurzamen en besparen onder één dak

Je parkeerterrein overkappen, je eigen stroom opwekken en daarmee direct, via een geïntegreerde laadpaal, de elektrische auto’s in je wagenpark opladen? Dat kan met een solar carport. De auto’s staan droog en in de schaduw geparkeerd en je kunt een deel van je parkeerterrein als laadplein gebruiken. Zo creëer je meerwaarde voor je bedrijf, maar genereer je ook inkomsten en geniet je fiscale voordelen! De aanschaf van een solar carport vergt een fikse investering. Daar zit je als ondernemer niet altijd op te wachten. Daarom biedt All2Lease je de mogelijkheid om je solar carport zakelijk te leasen.

Wij regelen een voordelige leaseconstructie voor jouw solar carport, indien gewenst met een laadpaalinstallatie. Maak van je parkeerplaats een groene energiebron! Zonder investering en alles verzorgd. Wij doen het werk, jij richt je op jouwbedrijf. Nieuwsgierig? Zet ons aan het werk. We kunnen je veel geld besparen!

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com