Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Service met kwaliteit

All2Lease is dé onafhankelijke lease intermediair van (Oost-)Nederland. We beperken ons niet alleen tot leaseoplossingen voor voertuigen en machines. We doen meer dan dat. Ook voor leasegerelateerde diensten kun je een beroep op ons doen. Service staat bij ons immers hoog in het vaandel en dus kun je ook van onze aanvullende diensten kwaliteit verwachten. Lees snel verder en ontdek wat we nog meer voor je kunnen betekenen.

Is je oog op één van onze aanvullende diensten gevallen en wil je er graag meer over weten? Of direct een offerte aanvragen? Neem dan meteen contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Sub Page Listing Image

Fietslease

Fietslease is een financiële regeling waarmee individuen of bedrijven de mogelijkheid hebben om een fiets te huren of leasen voor een bepaalde periode. Dit concept is vergelijkbaar met autoleasing, maar in plaats van een auto gaat het hier om een fiets. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van fietslease:


Sub Page Listing Image

Wagenparkbeheer

Wanneer je niet zo thuis bent in de ‘autowereld’, kunnen wij het wagenparkbeheer van je overnemen.
We controleren offertes, leasecontracten, contractaanpassingen, eindafrekeningen en facturen.


Sub Page Listing Image

Verzekering

Bij de financial lease van een zakelijke leaseauto moet je zelf een passende autoverzekering regelen.
Waar je bij operational lease gebonden bent aan een verzekeraar die de leasemaatschappij voor je kiest, is dat bij financial lease niet het geval.


Sub Page Listing Image

Mobiliteitskaart

Inchecken in het OV, gebruik maken van deelvervoer, elektrisch laden of tanken: met de mobiliteitskaart kan het allemaal. Door alle mobiliteitsbehoeften op één handige mobiliteitskaart en mobiliteitsapp te verzamelen, wordt eindelijk combineren mogelijk.


Sub Page Listing Image

Zonnepanelen

Veel ondernemers zien de enorme voordelen van zonnepanelen, maar weten ook dat het een flinke investering vergt om ze op het dak van het kantoorpand te plaatsen. Financiering van zonnepanelen voor je onderneming door middel van zakelijke lease is daarom een goede optie.


Sub Page Listing Image

Solar carport

Voel je wel wat voor het plaatsen van zonnepanelen, maar is het dak van je bedrijfspand hiervoor niet geschikt? Denk dan eens aan het plaatsen van een solar carport! De stroom die je hiermee opwekt, kan direct via een geïntegreerde laadpaal naar de geparkeerde elektrische auto's.