Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zonnepanelen

Veel ondernemers zien de enorme voordelen van zonnepanelen, maar weten ook dat het een flinke investering vergt om ze op het dak van het kantoorpand te plaatsen. Financiering van zonnepanelen voor je onderneming door middel van zakelijke lease is daarom een goede optie. Verlaag je maandelijkse energiekosten en verhoog de waarde van je kantoorpand zonder daarvoor een grote investering te doen! Bij ons heb je de mogelijkheid om je zonnepanelen in een gunstige leaseconstructie aan te schaffen. 


Content Image 2

Besparen op je energiekosten, nu en in de toekomst

Geld besparen op je energierekening, de waarde van je bedrijfspand verhogen én een bijdrage leveren aan de CO2 reductie in ons land. Welke ondernemer wil dat nou niet? Met zonnepanelen op je bedrijfspand draag je bij aan een betere wereld en doe je bovendien een slimme investering. Je kunt immers profiteren van verschillende voordelen, zoals teruglevering van elektriciteit, fiscale voordelen, subsidies en boekhoudkundige voordelen. De hoogte van de investering kan echter wel een drempel zijn. Ontbreekt het je even aan de financiën om zo’n investering te doen, maar zie je wel de voordelen van het plaatsen van zonnepanelen op je bedrijfsgebouw? Overweeg dan eens de zakelijke lease van zonnepanelen. All2Lease biedt je de mogelijkheid om zakelijke zonnepanelen in een leaseconstructie aan te schaffen.

Wij kunnen je ook helpen met een voordelige leaseconstructie voor andere producten die gebruik maken van zonne-energie, zoals bijvoorbeeld een laadpaalinstallatie of een solar carport. Interesse? Laat het ons weten. Met de hulp van All2Lease krijg je gegarandeerd een goede deal!

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com