Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Wagenparkbeheer
 

Wagenparkbeheer is de manier waarop bedrijven hun voertuigen financieren en beheren. Wanneer je niet zo thuis bent in de ‘autowereld’, kunnen wij het wagenparkbeheer van je overnemen. We controleren offertes, leasecontracten, contractaanpassingen,eindafrekeningen en facturen. Daarbij houden we de kosten constant voor je in de gaten. Als wij voor een specifieke auto betere inkoopcondities hebben, passen wij deze ook toe bij jouw leasecontract. Zo ben je verzekerd van het beste vervoer voor al je medewerkers (en dat alles tegen de gunstigste voorwaarden) en heb je geen omkijken meer naar je wagenpark.


Content Image 2

Geen omkijken meer naar je wagenpark

Wanneer All2Lease het wagenparkbeheer van je overneemt, evalueren we om te beginnen je huidige wagenpark. Past het wagenpark bij de bedrijfssituatie? Mogelijk is er sprake van diverse leasecontracten bij verschillende leasemaatschappijen. In zo’n geval weten we uit ervaring dat je de nodige kosten kunt besparen door bijvoorbeeld bij één leasemaatschappij te leasen. We bijten ons hier graag in vast en vinden een betere leasedeal voor je wagenpark. Bestaat de wens om het wagenpark te vergroenen? Wij zijn ‘Electric Vehicle’ specialisten en kunnen je op dit gebied goed adviseren. Ook als het gaat om een voordelige leaseconstructie voor bijbehorende producten zoals bijvoorbeeld een laadpaalinstallatie of een solar carport.

Met het onafhankelijke en flexibele wagenparkbeheer van All2Lease hoef je je geen zorgen meer te maken over je wagenpark. Die zorgen nemen we je immers graag uit handen. Bovendien ben je met onze hulp verzekerd van de voor jouw bedrijf meest gunstige leasecontracten en -voorwaarden.

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com