Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Shortlease


Content Image 2

Flexibel kortdurend leasen

Ben je tijdelijk op zoek naar een auto, maar wil je niet meteen lang vastzitten aan een leasecontract? In dat geval is shortlease een uitkomst. Shortlease is een flexibel leasecontract voor korte tijd, waarbij je het leasecontract op elk gewenst moment boetevrij kunt stopzetten. Heb je bijvoorbeeld voor een korte tijd een auto nodig voor een tijdelijke medewerker of een kortlopend project? Dan vind je in shortlease de ideale tussenweg tussen autohuur of een langdurig leasecontract.

Als ondernemer heb je dagelijks te maken met wisselende situaties. Zo kan het gebeuren dat je tijdelijk een extra auto nodig hebt. Een langlopend leasecontract is dan verre van voordelig. Datzelfde geldt voor een huurauto, wanneer je deze langer dan een maand wilt gebruiken.In dat geval is shortlease, een kortdurende vorm van zakelijke operational lease, een uitkomst. De auto is per dag, zonder boete, opzegbaar en je hebt het gemak van een vast maandelijks leasebedrag waarin alle kosten (met uitzondering van de brandstof) inbegrepen zijn.

Het mooie van shortlease is dat je de vrijheid en flexibiliteit van huren combineert met de service en faciliteiten van leasen. Heb je voor meer dan een maand, maar minder dan een jaar,een auto nodig? Laat ons dan een passende en voordelige (short)leaseoplossing voor je vinden. Betaal niet te veel voor je leaseauto en profiteer van de persoonlijke service van All2Lease!

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com