Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Motorlease


Content Image 2

Verbeterde mobiliteit met een motor van de zaak

Heb je er genoeg van je kostbare tijd in de file te verdoen? Overweeg dan eens de zakelijke lease van een motor. Geen enkel ander voertuig geeft je zo'n gevoel van vrijheid als een motor. Bovendien heeft een motor van de zaak fiscale voordelen. De bijtelling die voor een leaseauto geldt, heb je namelijk niet bij zakelijk motorrijden, ongeacht het aantal kilometers dat je privé rijdt. Je kunt voor de aanschaf kiezen uit zowel operational lease, als financial lease.

Met een motor van de zaak rijd je lachend de file voorbij, parkeer je op plekjes waar je met de auto niet komt en geniet je ook tijdens werkuren van dat ultieme gevoel van vrijheid. Zakelijke lease van een motor kan heel aantrekkelijk zijn. All2Lease maakt zakelijk rijden van een elektrische motor mogelijk op basis van operational lease. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft je verder nergens zorgen om te maken. De aanschaf en alle andere kosten zijn voor rekening van de leasemaatschappij, die eigenaar van de motor is en blijft. Voor andere motoren heeft All2Lease een zakelijke financial leaseoplossing. Hierbij ben je direct eigenaar van de motor, de afbetaling doe je in vaste maandelijkse termijnen.

Heb je interesse? Wij vertellen je graag uitgebreid over verschillende mogelijkheden en (fiscale) voordelen. Overtuigd? Dan zoeken we meteen een voordelige leasedeal voor je. Neem nu contact met ons op!

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com