Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Toekomst van Elektrische SUV's: Maak kennis met de Indrukwekkende Kia EV9.

Kia heeft onlangs de EV9 aangekondigd, een nieuwe en indrukwekkend grote auto die binnenkort op de markt zal komen. Met zijn imposante afmetingen en ruime interieur belooft de EV9 een opmerkelijke toevoeging te zijn aan het Kia-assortiment. Deze elektrische SUV biedt ruimte en comfort in overvloed, waardoor hij ideaal is voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en veelzijdige auto.


Content Image 2

De Kia EV 9

De Kia EV9 is de meest indrukwekkende SUV in het Kia-assortiment, met zijn imposante lengte van 5,01 meter. Het ruime interieur biedt plaats aan zeven personen, verdeeld over drie zitrijen, en voor degenen die nog meer comfort wensen, is er ook een zeszitter beschikbaar tegen een meerprijs. Of je nu met het hele gezin op pad gaat of veel bagage moet vervoeren, de EV9 is er klaar voor.

Wat de aandrijving betreft, heeft de Kia EV9 diverse opties om aan de behoeften van verschillende bestuurders te voldoen. Standaard is de EV9 uitgerust met een krachtig 99,8-kWh accupakket, wat zorgt voor een indrukwekkend rijbereik. Je hebt de keuze tussen achterwielaandrijving of vierwielaandrijving, afhankelijk van je voorkeuren en rijomstandigheden. Met één motor levert de EV9 een vermogen van 204 pk, terwijl je met de krachtigere variant kunt genieten van 383 pk.

Natuurlijk draait het bij elektrische auto's niet alleen om kracht en prestaties, maar ook om het bereik. De Kia EV9 stelt niet teleur op dit gebied. Met één motor kan de auto maar liefst 541 kilometer afleggen op een volle accu, waardoor lange ritten zonder zorgen mogelijk zijn. Voor wie de voorkeur geeft aan vierwielaandrijving, biedt de EV9 AWD volgens de WLTP-cyclus nog steeds een mooi bereik van 497 kilometer.

Hoewel de exacte laadvermogens nog niet zijn gespecificeerd, heeft Kia aangekondigd dat 15 minuten snelladen in het optimale geval resulteert in een extra bereik van maar liefst 239 kilometer. Dit betekent dat je snel weer op weg kunt gaan en langer kunt genieten van je avonturen zonder lange laadtijden.

Met zijn grootse afmetingen, ruim interieur, krachtige aandrijving en indrukwekkende bereik, staat de Kia EV9 symbool voor de toekomst van elektrische SUV's. Deze auto biedt comfort, prestaties en duurzaamheid in één pakket en zet een nieuwe standaard voor elektrisch rijden. Of je nu op zoek bent naar een gezinsauto of een veelzijdige SUV, de Kia EV9 is de ideale keuze voor wie klaar is om de weg van de toekomst te verkennen.

Content Image 3

Interieur van de EV 9

Kia verrast ons opnieuw met de ruimtelijke indeling van de Kia EV9, waarbij zeven personen comfortabel plaats kunnen nemen. Het interieur is voorzien van een indrukwekkend panoramisch dashboard met twee 12,3-inch schermen en een 5,0-inch scherm dat naadloos van het stuur naar het midden loopt. Als we ons in het jaar 2023 bevinden, is het geen verrassing dat de Kia EV9 is uitgerust met een minimalistisch ontwerp en minder fysieke knoppen.

Een opmerkelijke functie van de EV9 is de draaibare tweede zitrij, die tot 180 graden kan worden gedraaid. Hierdoor kunnen passagiers op de derde rij gemakkelijk in contact komen met degenen op de tweede rij, waardoor interactie en conversatie tijdens de rit worden bevorderd. Daarnaast zijn er handige oplaadpunten voor telefoons en bekerhouders voor passagiers op de derde rij. Hoewel de exacte bagageruimte nog niet is gespecificeerd door Kia, kunnen we er zeker van zijn dat er voldoende ruimte is om aan diverse behoeften te voldoen.

Met de Kia EV9 zet Kia opnieuw in op een uitgebalanceerde combinatie van ruimte, technologie en functionaliteit. Dit belooft een geavanceerde en veelzijdige elektrische SUV te worden

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Kia EV9? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Kia EV9.