Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financial lease


Content Image 2

Direct eigenaar zonder grote investering

Jij wilt in een representatieve leaseauto of bedrijfswagen rijden, zonder dat je direct de volledige aankoopsom betaalt. En de auto moet uiteindelijk jouw eigendom worden. Financial lease is dan dé ideale oplossing. Veel ondernemers in het mkb, als ook zzp’ers, kiezen voor deze leasevorm. En niet voor niets. De leasemaatschappij financiert het aankoopbedrag, maar economisch ben jij de eigenaar van de auto. Je betaalt de aankoopsom in termijnen terug en schrijft de auto op naam van de zaak fiscaal af.

Wanneer je niet direct een grote investering wilt doen voor een nieuwe bedrijfswagen en zelf over het beheer en het onderhoud ervan wilt beslissen, is financial lease misschien een goede optie voor je. Hoewel de leasemaatschappij de auto koopt, ben jij direct de economisch eigenaar en dus zelf verantwoordelijk voor bijkomende kosten zoals onderhoud, belasting en verzekering. Je draag ook de risico’s van de waardevermindering.

Een groot voordeel is dat je de auto op de balans kunt zetten. Met behulp van financial lease kun je ook andere bedrijfsmiddelen en -objecten, zoals vaartuigen en machines, financieren. Omdat je direct eigenaar bent, hou je de regie in eigen handen. Bovendien hou je financiële ruimte over voor andere belangrijke investeringen. All2Lease kan het allemaal snel voor je regelen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

Uitgelichte occasions

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com