Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Facelift Tesla model 3: Wat zijn de wijzigingen?

De Tesla Model 3 heeft al geruime tijd de automarkt veroverd en blijft een ongekende populariteit genieten. Na eerdere bescheiden updates en doorontwikkelingen, staat Tesla nu op het punt om een grootschalige facelift te introduceren met de naam Project Highland. Deze aanstaande update belooft een van de meest baanbrekende modelwijzigingen te worden in de geschiedenis van Tesla, waarbij het uiterlijk en interieur van de Model 3 een complete transformatie ondergaan. Laten we een kijkje nemen in de opwindende vernieuwingen die op stapel staan voor de Model 3.

 


(Afbeelding: Reddit/TeslaMotors)

Opvallende uiterlijke veranderingen:

Het project Highland komt Tesla met indrukwekkende uiterlijke wijzigingen voor de Model 3. De voorkant krijgt een subtiele, doch stijlvolle styling om een bredere doelgroep aan te spreken. De koplampen worden opgewaardeerd naar geavanceerde Matrix-LED-verlichting, wat niet alleen zorgt voor een modern en futuristisch uiterlijk, maar ook de veiligheid op de weg verbetert.


 

Innovatieve besturing en stuuropties:

Een van de meest revolutionaire veranderingen die Tesla introduceert met Project Highland, is volledig 'drive-by-wire' besturing. Dit betekent dat de traditionele mechanische verbindingen worden vervangen door een volledig elektronisch gestuurd systeem, waardoor geavanceerde functies en rijassistentiesystemen mogelijk worden. Bestuurders hebben nu de keuze tussen een klassiek rond stuurwiel of een futuristisch 'Yoke' stuurwielontwerp.(Afbeelding: Reddit/TeslaMotors)

Content Image 3

Een verfijnd en luxueus interieur:

Het interieur van de Model 3 krijgt een complete upgrade met de focus op verbeterde bouwkwaliteit en duurzaamheid. De stengels aan de stuurkolom zullen verdwijnen, wat zal leiden tot een gestroomlijnd en minimalistisch dashboardontwerp. Om de rijervaring te verrijken, zal Tesla kleurrijke RGB-ambianceverlichting toevoegen, waarmee bestuurders de sfeer in het interieur kunnen aanpassen naar wens.


 

Conclusie:

Tesla's Project Highland presenteert een toekomstgerichte facelift voor de Model 3, met baanbrekende uiterlijke wijzigingen, een innovatief interieur en geavanceerde besturingsmogelijkheden. Door deze opwindende vernieuwingen zal de Model 3 haar positie als een van de bestverkochte elektrische auto's ter wereld versterken. We kijken reikhalzend uit naar de officiële onthulling en een veelbelovende toekomst voor elektrisch rijden, met Tesla aan het roer. Uit betrouw barare bronnen is er naar boven gekomen dat de nieuwe tesla model 3 op september 2023 uit zal komen.
(Afbeelding: Huidige tesla model 3)

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Tesla model 3? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Tesla model 3.