Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mercedes-Benz EQE: Baanbrekende Elektrische Mobiliteit

De opkomst van de Mercedes-Benz EQE markeert een revolutionair tijdperk in de wereld van elektrische auto's. Deze sportieve business-limousine biedt alle essentiële functies van de indrukwekkende EQS, maar dan in een compacter formaat. Met zijn kenmerkende stijl en geavanceerde technologieën is de EQE een waarlijk meesterwerk op vier wielen.


Content Image 2

Innovatief Interieur met MBUX Hyperscreen

Stap in de EQE en ervaar een interieur dat de toekomst belichaamt. Net als zijn luxere broer, de EQS, is de EQE uitgerust met het optionele MBUX Hyperscreen. Dit revolutionaire systeem bestaat uit drie displays, die naadloos in elkaar overlopen en een visueel effect creëren alsof het hele dashboard één groot interactief scherm is. Met intuïtieve bedieningselementen en uitgebreide connectiviteitsfuncties biedt het MBUX Hyperscreen een ongeëvenaarde gebruikerservaring.


Indrukwekkend Rijbereik en Snel Laden

Met de Mercedes-Benz EQE geniet u van een indrukwekkend rijbereik tot 660 km (WLTP) op één volledige lading. Dit geeft u voldoende vrijheid voor uw dagelijkse ritten. En zelfs tijdens lange afstanden, zoals een vakantie, hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachttijden bij laadstations. Dankzij snelladen met gelijkstroom (DC) kunt u de accu opladen van 10 naar 80% in slechts 32 minuten, waardoor u snel weer op weg kunt.

Content Image 3

Altijd Voorzien van de Nieuwste Functies

Met de EQE profiteert u altijd van de meest recente voertuigfuncties dankzij over-the-air updates (OTA). Hierdoor hoeft u geen ingewikkelde updateprocessen te doorlopen om uw auto te voorzien van de nieuwste functies en verbeteringen. Bovendien biedt deze mogelijkheid u de flexibiliteit om bepaalde functionaliteiten en opties achteraf toe te voegen, zelfs als u ze niet had geselecteerd bij het samenstellen van uw EQE.


Mercedes-AMG EQE: De Kracht van Elektrificatie

Voor de gepassioneerde en dynamische bestuurder heeft Mercedes-AMG ook de elektrificatie omarmd en de EQE onderworpen aan de AMG-transformatie. Met de introductie van de Mercedes-AMG EQE 43 en Mercedes-AMG EQE 53, met respectievelijk 476 pk en 687 pk, brengt AMG zijn kenmerkende prestaties naar de wereld van elektrische auto's. Met AMG-specifieke oplossingen en technologieën bieden deze modellen een ongeëvenaarde rijervaring, waarbij dynamiek en emotie hand in hand gaan.

Content Image 4

Leverbaarheid

Goed nieuws voor de liefhebbers! De Mercedes EQE is direct leverbaar en kan helemaal naar eigen smaak worden samengesteld.

Met de mogelijkheid om de EQE zelf samen te stellen, kun je kiezen uit verschillende opties om de auto helemaal naar jouw wens te maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren voor het exterieur en interieur, evenals verschillende afwerkingen en bekledingsopties.

Met al deze functies en de mogelijkheid om de auto volledig naar jouw smaak samen te stellen, is de Mercedes EQE een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stijlvolle elektrische Mercedes.

Bent u geïnteresseerd in het leasen van de elektrische Mercedes EQE? Neem dan contact op met onze leaseadviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseaanbieding aan! We helpen u graag verder met het realiseren van uw elektrische rijervaring met de Mercedes EQE.