Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Verzekering
 

Bij de financial lease van een zakelijke leaseauto moet je zelf een passende autoverzekering regelen. Waar je bij operational leasegebonden bent aan een verzekeraar die de leasemaatschappij voor je kiest, is dat bij financialleaseniet het geval. Het loont daarom goed te inventariserenwelke verzekeraar de gunstigste voorwaarden heeft en het beste aansluit op jouw wensen. Dit vergt natuurlijk enige moeite en tijd. All2Lease kan je dit werk uit handen nemen. We vinden gegarandeerd een passende verzekering voor je.


Content Image 2

Zorgeloos goed verzekerd, wij regelen het

Zakelijke financial lease maakt jou economisch eigenaar van het leaseobject. Dat betekent dat je alle bijkomende zaken zelf moet regelen en betalen. Dat geldt voor het onderhoud en de belasting, maar ook voor de verzekering. Je bent hierbij volledig vrij om zelf een verzekeraar uit te kiezen. Toch verplichten de meeste leasemaatschappijen ondernemers om voor een allrisk verzekering te kiezen. Zeker geen slechte keuze, omdat je met een allriskverzekering immers goed verzekerd bent voor schade, ook als het je eigen schuld is. Om een verzekering te vinden die de beste premie en voorwaarden biedt voor de dekking die jij wilt, heb je echter wel flink wat tijden kennis van zaken nodig.

Bij All2Lease nemen we de uitdaging graag aan om voor jou een passende en voordelige verzekering te vinden en te regelen. Dat is voor ons een kleine moeite en voor jou een zorg minder. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com