Header Image 0
whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Fietslease

Fietslease is een financiële regeling waarmee individuen of bedrijven de mogelijkheid hebben om een fiets te huren of leasen voor een bepaalde periode, meestal tussen de 12 en 48 maanden. Dit concept is vergelijkbaar met autoleasing, maar in plaats van een auto gaat het hier om een fiets. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van fietslease:


Content Image 126

 

  • Kosten: Bij fietslease betaal je maandelijks een vast bedrag voor het gebruik van de fiets. Deze kosten kunnen ook onderhoud, verzekering en andere services omvatten, afhankelijk van het leasecontract.

  • Duurzaamheid: Fietslease moedigt duurzaamheid aan door het gebruik van milieuvriendelijke vervoersmiddelen te bevorderen. Het kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen.

  • Belastingvoordelen: In sommige landen en regio's zijn er belastingvoordelen voor zowel werknemers als werkgevers die fietsleaseprogramma's aanbieden. Dit kan de kosten verlagen en de acceptatie ervan stimuleren.

  • Onderhoud en verzekering: Afhankelijk van het leasecontract kan het onderhoud en de verzekering van de fiets vaak worden gedekt. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor reparaties of ongevallen.

  • Keuze van fietsen: Fietsleaseprogramma's bieden vaak een scala aan fietsmodellen waaruit je kunt kiezen, waaronder elektrische fietsen (e-bikes), stadsfietsen, racefietsen en mountainbikes. Dit stelt gebruikers in staat om een fiets te selecteren die het beste bij hun behoeften past.

  • Flexibiliteit: Na afloop van het leasecontract heb je vaak de optie om de fiets te kopen tegen een vooraf bepaalde prijs of om een nieuwe leaseovereenkomst aan te gaan voor een nieuwe fiets.

  • Werkgeversbetrokkenheid: Sommige werkgevers bieden fietsleaseprogramma's aan als een secundaire arbeidsvoorwaarde om het woon-werkverkeer te bevorderen en de gezondheid van hun werknemers te stimuleren.

Fietslease kan een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die graag willen fietsen zonder de initiële kosten van het kopen van een nieuwe fiets te dragen. Het kan ook een positieve bijdrage leveren aan milieubewuste mobiliteit en een gezondere levensstijl. 
Wij regelen een voordelige leaseconstructie voor jouw fiets. Wij doen het werk, jij richt je op jouwbedrijf. Nieuwsgierig? Zet ons aan het werk. We kunnen je veel geld besparen!

Vragen of interesse?

Form Image

Liever persoonlijk contact? Edwin Nijland
+31 532061010
info@all2lease.com