Wagenparkbeheer

Wat is wagenparkbeheer

Als je het wagenparkbeheer aan ons uitbesteedt, houden wij in de gaten of iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt. Je vaste leaseadviseur controleert offertes, leasecontracten, contractaanpassingen, eindafrekeningen en facturen. Wij houden de kosten constant voor je in de gaten. Als wij voor een specifieke auto betere inkoopcondities hebben, passen wij deze ook toe bij jou leasecontract.

Ondersteuning en advies

Heb je binnen je organisatie niemand die verantwoordelijk is voor het wagenpark, en niet over de kennis beschikt? Geen probleem! Wij nemen graag het beheer van jouw wagenpark voor onze rekening. Wij hebben contact met de (verschillende) leasemaatschappij(en) , controleren offertes, leasecontracten, contractaanpassingen, eindafrekeningen en facturen. Omdat je dit bij ons neerlegt heb je binnen je organisatie niemand nodig die zich hier mee bezig houdt.

Wanneer wordt wagenparkbeheer toegepast

Wagenparkbeheer kan toegepast worden op het moment dat je als bedrijf zijnde zelf niet het beheer wil hebben over je wagenpark maar liever aan een specialist overlaat. hiernaast tref je de voordelen van het uitbesteden van het beheer van je wagenpark.

Wat zijn de voordelen van wagenparkbeheer?

  • Focussen op core-business en erop kunnen vertrouwen dat er altijd op de kosten van jouw wagenpark wordt gelet.
  • Persoonlijk leaseadvies van gecertificeerde experts.
  • Persoonlijk advies tegen een maandelijks maatwerk tarief
  • bewezen onderhandelingsmethode
  • Berijders behandeling van offerte naar leasecontract binnen gestelde kaders.
  • Besparen op wagenparkkosten
  • Vast contactpersoon en toch leasen bij verschillende leasemaatschappijen
  • administratieve lastenverlichting

Edwin Nijland

Accountmanager lease

Wil je meer weten over de voordelen van wagenparkbeheer? Neem vrijblijvend contact met mij op!

Vraag direct jouw gratis offerte aan

Wagenpark uitbesteden maar toch kosten besparen?

Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar in de praktijk zul je ervaren dat je door jouw wagenpark uit te besteden juist een kostenbesparing gaat realiseren. Uiteraard kost het geld om je wagenparkbeheer uit te besteden, maar het is een investering die loont. Wij werken samen met verschillende leasemaatschappijen waardoor we voor jou bekijken waar je de beste voorwaarden hebt tegen een zo scherp mogelijk tarief. Nadat we de beste deal voor je hebben gevonden monitoren we de gehele looptijd jouw wagenpark en kijken naar je brandstofverbruik, Kilometerafwijkingen, overtredingen, schades en resterende looptijden etc. Je wagenpark uitbesteden en daardoor weer focus op de core-business van jouw bedrijf. Wij regelen het graag voor je!

Leasevormen

Vraag direct je offerte aan