Verzekering

Ook voor het verzekeren van jouw auto biedt All2lease goede mogelijkheden. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met sportwagenpolis, specialist in het verzekeren van (exclusieve) voertuigen en klassiekers.

Sportwagenpolis

Sportwagenpolis verzekert auto's. Voertuigen voor dagelijks gebruik, voor hobbymatig gebruik en klassiekers. Je kunt jouw gegevens aan de rechterzijde invullen voor een offerte aanvraag, dan maken zij een offerte op maat voor u.

Verzekering op maat

Voor alle offerte aanvragen die zij ontvangen, brengen zij een maatwerk-offerte uit. Afhankelijk van de gegevens die je invult op het aanvraagformulier zoeken zij de verzekeraar welke het beste bij jouw situatie aansluit.

Enkele basis kernpunten

Alarmeis

De verzekeraars waarmee zij samenwerken hanteren een verschillend beleid ten aanzien van het alarm dat minimaal in het voertuig aanwezig dient te zijn. De ene verzekeraar hanteert als uitgangspunt de aanschafwaarde van het voertuig. De andere verzekeraar kijkt naar de diefstalgevoeligheid van de auto. Per aanvraag zal de alarmeis worden bepaalt. Ben je woonachtig in 1 van de grote steden, dan kan dit eveneens invloed hebben op de alarmeisen. All2lease heeft geen rol in het adviseren, bemiddelen en afsluiten van jouw autoverzekering. Daarvoor verwijzen wij u naar sportwagenpolis. Indien je de aanvraag rechts invult, dan ontvang je spoedig een offerte van Sportwagenpolis.

Offerte aanvragen

Conform artikel 13 van de AVG informeren wij u over de verwerking van uw persoonsgegevens. Sportwagenpolis verwerkt uw persoonsgegevens met het doel een overeenkomst met u aan te gaan. In ons privacy statement leest u meer over hoe Sportwagenpolis omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.

Andere leasevormen