Solar Carport​

Een Solar Carport is hét alternatief voor het plaatsen van zonnepanelen op daken. Indien jouw dak niet geschikt is voor het monteren van zonnepanelen is een Solar Carport dé oplossing! Wij bieden naast de realisatie van een Solar Carport ook de mogelijkheid om deze in een leaseconstructie af te nemen.

Solar Carport bij jouw bedrijf

Wil jij je parkeerterrein voorzien van een Solar Carport? Goed idee! Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden. Een Solar Carport heeft een dubbelfunctie, je creëert je eigen energiecentrale en bied onderdak voor het parkeerterrein. Auto's staan schoon, droog, overdekt en in de schaduw. De stroom die  met de Solar Carport wordt opgewekt kan direct via een geïntegreerde laadpaal naar de geparkeerde elektrische auto's. Je kan een gedeelte van je parkeerterrein gebruiken als laadplein. Zo creëer je meerwaarde voor je bedrijf, maar creëer je ook inkomsten! Je hoeft niet direct te investering, wij bieden jou de mogelijkheid om je Solar Carport in een leaseconstructie aan te schaffen. Met de maandelijkse stroomkosten die je had, betaal je nu je eigen dak!

Solar Carport bij jouw huis

Heb je thuis niet de mogelijkheid om zonnepanelen op je dak te plaatsen, maar wil je toch bijdrage aan een duurzame leefomgeving. Dan is een Solar Carport dé oplossing. Wij bieden maatwerk oplossingen. Wij kijken aan de hand van jouw situatie wat de mogelijkheid is, dit natuurlijk volledig naar jouw wens. Heb je een elektrische auto welke je wil opladen, dan leveren wij een Solar Carport met geïntegreerd laadstation, wel zo efficiënt!

Wat zijn de voordelen van een Solar Carport

Positieve bijdrage aan bedrijfsimago

Onderhoudsvriendelijk

Grond krijgt dubbelbestemming

Meervoudig terreingebruik

Auto's overdekt stallen en parkeren

Lange levensduur

Vraag direct jouw gratis offerte aan

Wil jij graag jouw duurzame steentje bijdragen?

Als jij graag bespaart op je energierekening én daarbij bijdraagt aan een beter milieu, kies je voor een Solar Carport. Om te zorgen dat jij de beste keuze maakt, begeleiden onze specialist je bij het hele proces. Wij geven advies voor jouw situatie, leveren al het benodigde materiaal en installeren alles vakkundig. Ook na de installatie staan we voor je klaar, door bijvoorbeeld de btw-teruggave te regelen.

Ben je al in het bezit van een offerte van een Solar Carport? voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere diensten

Vraag direct je offerte aan

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of aan de zaak? Of wenst u meer informatie? Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!