Laadoplossingen

Heb je een elektrische auto of ben je van plan één aan te schaffen? Voor het gebruikersgemak kan je er een laadpaal bijnemen, wel zo efficiënt. Dit kan zowel thuis als op kantoor. wij kunnen je ook adviseren omtrent een laadplein, voor het geval je meerdere EV's hebt rijden. Het is verstandig je goed te laten informeren, voordat je zomaar een laadpaal aanschaft, wij voorzien je graag van dit advies!

Efficiënte laadoplossing voor jouw bedrijf

Laadpalen installeren is vakwerk. Alleen gecertificeerde monteurs zijn daartoe bevoegd. Logisch, want er komt heel wat bij kijken. Je elektriciteitsaansluiting controleren, de meterkast aanpassen, de nodige kabels trekken, de laadstations plaatsen ... Dit werk kun je niet zelf doen. Wil je ook niet zelf doen. Maar je wilt wel een laadoplossing die past bij jouw bedrijf. Een efficiënte laadinfrastructuur zonder kostbare verzwaring van je aansluiting. En genoeg laadcapaciteit voor alle klanten en medewerkers met elektrische auto’s. Toch?

Laadoplossing leasen

Heb je op dit moment niet de mogelijkheid om de laadoplossing vanuit je eigen middelen te betalen? Wij bieden je daarom de mogelijkheid om deze in financial lease af te nemen. Bij afname van een leasecontract kunnen wij de laadoplossing welke thuis wordt geïnstalleerd in het contract meenemen, maar indien je laadoplossingen bij je kantoorpand wil, bieden wij de mogelijkheid hiervoor een los financial leasecontract te sluiten.

Welke laadstation past het best bij jou auto?

Welke laadstation het beste past bij jouw elektrische auto hangt af van wat voor soort auto je hebt en wat je wensen zijn. Zo kunt je kiezen uit verschillende laadstations, een laadstation met een vermogen van 3,7 kW tot een laadstation met een vermogen van 22 kW. Daarnaast kun je kiezen voor een normale laadstation of een wandmontage. Er zijn meerdere merken beschikbaar op de markt en je kunt ook kiezen voor een zakelijke verrekening.

Heb jij al nagedacht welk laadstation het beste bij jouw elektrische auto past? Zie je de bomen door het bos niet meer en heb je advies nodig met aanschaffen van jouw nieuwe laadstation? wij helpen je graag met het maken van deze keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

EV-Box Elvi

EV-box levert slimme en schaalbare laadpalen en laadbeheersoftware geschikt voor elke elektrische auto.

Alfen EVE Single pro

Alfen biedt hoogwaardige en slimme energieoplossingen, opererend in het hart van de energietransitie.

Lanova Home Advanced

Lanova gelooft in een emissievrije toekomst, dit willen zij bereiken door slimme laadoplossingen aan te bieden.

Andere diensten

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of aan de zaak? Of wenst u meer informatie? Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of aan de zaak? Of wenst u meer informatie? Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!