Laadoplossingen

Heb je een elektrische auto of ben je van plan één aan te schaffen? Voor het gebruikersgemak kan je er een laadstation bijnemen, wel zo efficiënt. Dit kan zowel thuis als op kantoor. wij kunnen je ook adviseren omtrent een laadplein, voor het geval je meerdere EV's hebt rijden. Het is verstandig je goed te laten informeren, voordat je zomaar een laadstation aanschaft, wij voorzien je graag van dit advies!

Efficiënte laadoplossing voor jouw bedrijf

Laadstations installeren is vakwerk. Alleen gecertificeerde monteurs zijn daartoe bevoegd. Logisch, want er komt heel wat bij kijken. Je elektriciteitsaansluiting controleren, de meterkast aanpassen, de nodige kabels trekken en het laadstation plaatsen. Dit werk kun je niet zelf doen. Wil je ook niet zelf doen. Maar je wilt wel een laadoplossing die past bij jouw bedrijf. Een efficiënte laadinfrastructuur zonder kostbare verzwaring van je aansluiting. En genoeg laadcapaciteit voor alle klanten en medewerkers met elektrische auto’s. Toch?

Laadoplossing leasen

Heb je op dit moment niet de mogelijkheid om de laadoplossing vanuit je eigen middelen te betalen? Wij bieden je daarom de mogelijkheid om deze in financial lease af te nemen. Bij afname van een leasecontract kunnen wij de laadoplossing welke thuis wordt geïnstalleerd in het contract meenemen, maar indien je laadoplossingen bij je kantoorpand wil, bieden wij de mogelijkheid hiervoor een los financial leasecontract te sluiten.

Risico van laadstation thuis

Wanneer je de laadstation thuis plaatst zijn er vrijwel geen risico’s. Het enige waar risico’s aan verbonden zijn is de installatie. Laat deze daarom altijd uitvoeren door een erkend installateur. All2 Lease helpt je graag bij het uitvoeren van de installatie. de meeste aanbieders geven hierop tevens 2 jaar volledige garantie. Ook de laastation zelf is veilig. De thuislaadstations zijn voorzien van keurmerken en voldoen aan veiligheidsvoorschriften volgens Europese wet- en regelgeving. Om veiligheid te garanderen kun je kiezen uit meerdere veiligheidsopties, zoals een slimme aardlek- en foutstroomdetectie.

Laadstation combineren met zonnepanelen

Wanneer je thuis een laadstation hebt, wil je hiermee natuurlijk ook groene stroom in je auto laden. De makkelijkste manier om dit te doen is in combinatie met zonnepanelen. Indien je thuis zonnepanelen hebt kun je overdag direct de opgewekte stroom in je auto laden, dit is wel zo duurzaam!

Zakelijk kan dit natuurlijk ook. Indien je op de zaak groene stroom wil laden, kan je een energieleverancier zoeken die direct groene stroom levert, vanuit zonneparken of groene windenergie. De beste en goedkoopste manier om de lange termijn is natuurlijk om je auto te laden met de zonnepanelen op je bedrijfspand.

Stroomkosten verrekenen met je werkgever

Ben je in bezit van een zakelijk aangeschafte auto of een leaseauto en wil je tóch thuis laden? Dan kun je eventueel de stroomkosten gemakkelijk en snel verrekenen met jouw werkgever, bedrijf of leasemaatschappij. Optioneel kan jouw nieuwe laadstation worden aangesloten op een kWh meter. Deze meter is voorzien van een display en wordt geplaatst in de meterkast. Op het display van de gecertificeerde MID meter kan het totale verbruik over een bepaalde periode gemakkelijk worden afgelezen. Daarnaast is het mogelijk om inzicht te krijgen in alle laadsessies en een gespecificeerd overzicht te ontvangen via de Web Interface. Wil je totale ontzorging rondom de verrekening? Ook dat is mogelijk! Dit kan door het backoffice pakket af te nemen. Met dit backoffice abonnement worden alle laadsessies iedere maand automatisch vergoed en ontvangt jouw werkgever een rekening met de stroomkosten laadpaal thuis.

Welke laadstation past het best bij jou auto?

Welke laadstation het beste past bij jouw elektrische auto hangt af van wat voor soort auto je hebt en wat je wensen zijn. Zo kunt je kiezen uit verschillende laadstations, een laadstation met een vermogen van 3,7 kW tot een laadstation met een vermogen van 22 kW. Daarnaast kun je kiezen voor een laadstation op een paal of een wandmontage. Er zijn meerdere merken beschikbaar op de markt en je kunt ook kiezen voor een zakelijke verrekening van de door bij jouw thuis gemaakte stroomkosten.

Heb jij al nagedacht welk laadstation het beste bij jouw elektrische auto past? Zie je de bomen door het bos niet meer en heb je advies nodig met aanschaffen van jouw nieuwe laadstation? wij helpen je graag met het maken van deze keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Veilig en makkelijk laden

laadkabel-krulsnoer-4-meter-type-2-spiraalkabel
Direct leverbaar
Al vanaf € 298,-

Onze merken

cropped-image.png
Alfen Eve Single Pro-line socket
Vanaf:

€ 1069,-

excl btw

Levertijd:
2 werkdagen
Vanaf:

€ 1069

cropped-image.png
Wallbox Pulsar Plus
Vanaf:

€ 700,-

excl btw

Levertijd:
2 werkdagen
Vanaf:

€ 700

cropped-image.png
EVBOX Elvi Socket
Vanaf:

€ 700,-

excl btw

Levertijd:
2 werkdagen
Vanaf:

€ 700

Andere diensten

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of aan de zaak? Of wenst u meer informatie? Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of aan de zaak? Of wenst u meer informatie? Vermeld hieronder uw gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!