Over ons

Wij zijn All2Lease

Wie een auto wil kopen vindt in ons een betrouwbare partner. Onze leasespecialisten zijn open, eerlijk en recht door zee. Zo kleuren we persoonlijk contact in. Met jou als klant, maar ook met de betrouwbare banken waarmee we samenwerken.

Persoonlijke benadering

We zetten alles voor jou op een rijtje met oog op jouw persoonlijke situatie. Dit doen wij door rekening te houden met:

Door te luisteren naar jouw wensen en te kijken naar jouw financiele situatie kunnen wij jou op een persoonlijke manier een maatwerk offerte aanbieden. 

Geschiedenis

Vanuit de passie voor auto’s is in 2017 All2Lease ontstaan, een specialist in autofinancieringen. Een betrouwbare en onafhankelijke partner die ervoor zorgt dat de klant de beste aankoop doet, onder de beste omstandigheden.

De brede en diepe kennis van de branche zorgt ervoor dat wij gemakkelijker de juiste auto aan de juiste persoon kunnen koppelen.

Los van deze kennis, hebben we in de loop der jaren een groot en betrouwbaar netwerk met autodealers opgebouwd.

De ervaring met het aanvragen en afsluiten van financieringen heeft er tevens voor gezorgd dat wij directe lijnen hebben met de betrokken banken en dealers. Hierdoor kunnen wij u betrouwbare kwaliteitsauto’s leveren, die gefinancierd worden met behulp van betrouwbare banken.

Samenwerken met All2lease betekent:

Dat wij jou onafhankelijke en persoonlijk advies geven, dit doen wij met de nodige ervaring, ervaring vanuit de leasebranche. Onze adviseurs komen uit de leasewereld, met jaren ervaring weten zij wat er in de markt speelt en wat de verschillen tussen de verschillende leasemaatschappijen zijn, op deze wijze kunnen wij op basis van jouw wens een goed advies geven. 

Persoonlijk

Omdat wij de klant centraal stellen, vinden wij het belangrijk om op een persoonlijke manier met onze klant in contact te zijn. Dit doen wij via een belletje of een fysiek bezoek. Iedere vraag kan je bij ons neer leggen!

Onafhankelijk

Wij werken als spil tussen de leasemaatschappij en klant, op deze wijze kunnen wij onafhankelijk advies geven en zo voor jou kijken waar jij het meeste waar voor je geld krijgt. Indien je de scherpste prijs wil, kunnen wij je hier uiteraard ook mee helpen!

Ervaring

Onze adviseurs komen uit de leasewereld en hebben bij verschillende leasemaatschappijen in de keuken kunnen kijken, hierdoor hebben ze ruime ervaring kunnen opbouwen. Met deze ervaring helpen we jou aan je leasecontract!

Werkwijze

Hoe werkt leasen bij All2Lease nou eigenlijk?
Ben je akkoord met het voorstel?
Wil je meer weten over onze werkwijze?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs