Shortlease

Wat is shortlease?

Heb je een nieuwe medewerker met een tijdelijk dienstverband, ben je een startende ondernemer of heb je om wat voor reden dan ook een tijdelijke auto nodig, dan kun je gebruik maken van shortlease. Met shortlease combineer je de flexibiliteit van huren met alle faciliteiten van leasen. U kunt ieder moment opzeggen en profiteren van de persoonlijke service van All2lease

Geen verrassingen

Wanneer je een shortleasecontract afsluit is zekerheid iets wat belangrijk voor je is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij ontzettend belangrijk. shortlease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. Je weet exact waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent jouw wagenpark in één keer voor jou. Daarnaast staat de leaseauto niet op jouw balans en kan je jouw liquiditeitspositie optimaal benutten voor jouw onderneming. Mocht je een keer te maken krijgen met schade, dan zit dit bij jouw maandelijkse kosten inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij. Met shortlease koop je zekerheid en ben je net zo flexibel als het huren van een auto.

Vaste maandlasten

In de maandlasten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heb je maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen. Wij regelen namelijk verder alles voor jou. Heel prettig: je bespaart gedurende het contract niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze wijze kan jij je bezig houden met je corebusiness.

Wat zijn de voordelen van shortlease?

  • Flexibel contract met opzeg mogelijkheid
  • Tijdelijke oplossing voor medewerkers met een flexibel of tijdelijk contract
  • Tussentijds wisselen van auto in het gekozen segment
  • Een vast leasebedrag per maand (alleen brandstofkosten komen daar nog bij)
  • Geen bijkomende kosten bij het inleveren (los van schades)

Edwin Nijland

Accountmanager lease

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm? Neem vrijblijvend contact op!

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan