Operational lease

Full operational lease is een leasevorm waarbij alle vaste autokosten in een totale maandprijs zijn verwerkt. Het voordeel hiervan is dat je o.b.v. het jaarkilometrage wat je op voorhand met ons bespreekt, weet waar je qua maandlasten aan toe bent. Wel zo makkelijk!

Geen verrassingen

Wanneer je een leasecontract afsluit is zekerheid iets wat belangrijk voor je is. Een auto is een belangrijk en groot goed, dus optimale zekerheid is hierbij ontzettend belangrijk. Full Operational Lease sluit perfect aan bij deze behoefte aan zekerheid. Je weet exact waar je aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent jouw wagenpark in één keer voor jou. Daarnaast staat de leaseauto niet op jouw balans en kan je jouw liquiditeitspositie optimaal benutten voor jouw onderneming. Mocht je een keer te maken krijgen met schade, dan zit dit bij jouw maandelijkse kosten inbegrepen. Er komen dus geen extra kosten bij.

Vaste maandlasten

In de maandlasten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heb je maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen. Wij regelen namelijk verder alles voor jou. Heel prettig: je bespaart gedurende het contract niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze wijze kan jij je bezig houden met je corebusiness.

Wat zit er allemaal in het leasetermijn?

Reparaties, onderhoud en Banden

Pechhulp in Nederland

Vervangend vervoer*

WA-verzekering en cascodekking

Schadereparatie en glasherstel

Wegenbelasting

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan

Vraag direct je offerte aan