Operational lease

Operational lease is een leasevorm waarbij alle vaste autokosten in een totale maandprijs zijn verwerkt. Het voordeel hiervan is dat je op basis van het jaarkilometrage wat je op voorhand met ons bespreekt, weet waar je qua maandlasten aan toe bent. Wel zo makkelijk!

Geen verrassingen

Vaste maandlasten

In de maandlasten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heb je maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen. Wij regelen namelijk verder alles voor jou. Heel prettig: je bespaart gedurende het contract niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze wijze kan jij je bezig houden met je corebusiness.

Wat zit er allemaal in het leasetermijn?

Reparaties, onderhoud en Banden

Pechhulp in Nederland

Vervangend vervoer*

WA-verzekering en cascodekking

Schadereparatie en glasherstel

Wegenbelasting

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan

Vraag direct je offerte aan