Operational lease

Hoe werkt operational lease?

Geen verrassingen

Edwin Nijland

Accountmanager lease

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm? Neem vrijblijvend contact op!

Vaste maandlasten

In de maandlasten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof in het leasecontract opnemen. Zo heb je maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen. Wij regelen namelijk verder alles voor jou. Heel prettig: je bespaart gedurende het contract niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze wijze kan jij je bezig houden met je corebusiness.

Wat zijn de voordelen van operationall lease?

  • Het object komt niet op de balans te staan van jouw bedrijf als je een operational lease hebt afgesloten
  • Hierdoor is een betere balansverhouding mogelijk
  • Je betaalt een overzichtelijk en vast maandbedrag, zo kun je zorgeloos leasen
  • Aan het einde van het leasecontract heb je mogelijkheid op een koopoptie, zodat je het object van de leasemaatschappij kan kopen
  • Liever het leasecontract verlengen? Dat is ook vaak mogelijk!
  • Operational lease is geschikt voor zowel gebruikte als nieuwe objecten. Vraag naar de mogelijkheden

Elektrisch rijden

Een elektrische auto in operationele lease is ook een mogelijkheid. Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden? Bel ons voor een adviesgesprek! 

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan