Netto operational lease

Netto operational lease is een leasevorm waarbij de dienstverlenende componenten zijn uitgesloten, dit wil zeggen dat alle componenten welke bij Operational lease zijn inbegrepen niet van toepassing zijn. Optioneel zou je ervoor kunnen kiezen om verzekering alsnog via ons te faciliteren.

Wat is netto operational lease

Bij netto operational lease zijn de aanvullende diensten, die een leasemaatschappij normaliter bij operational lease aanbiedt, niet inbegrepen bij de leaseovereenkomst. Het onderhoud, eventuele reparaties en schadeafhandeling moet de lessee dan zelf verzorgen. Doordat de leasemaatschappij het onderhoud niet kan sturen en hierdoor geen zicht heeft op de status van de auto, zal zij voorzichtiger zijn bij het inschatten van de restwaarde dan bij een overeenkomst met een reguliere operational lease. Netto operational lease kan een oplossing zijn wanneer u vooral voor leasing kiest vanwege het feit dat u de auto’s wilt financieren zonder deze auto’s op uw bedrijfsbalans te krijgen. Financial lease is dan geen optie omdat u de auto’s dan wel op uw balans moet activeren. Omdat het bij netto operational lease in wezen gaan om een off-balance financiering, heeft de lessee vrijwel altijd een koopoptie zodat hij de mogelijkheid heeft de auto na afloop van het contract over te nemen.

Wat zit er allemaal in het leasetermijn?

Financiering & Rente

Wegenbelasting

WA-verzekering en cascodekking *

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan

Vraag direct je offerte aan