Motor lease

Mobiliteit veranderd, wij veranderen daarin graag mee. Motor lease is een jong product waarbij wij jou o.b.v. operationele lease of financial lease een motor ter beschikking stellen.

Wat is motor lease

Motor lease is een vorm van huur. De ondernemer “huurt” een motor voor een vast bedrag per maand van de leasemaatschappij en mag daarvoor de motor gebruiken. Bij operational lease staat de motor op de balans van de leasemaatschappij. In een operational leaseovereenkomst wordt een kilometrage afgesproken dat met de motor gereden mag worden. Wordt er meer gereden dan zal de lessee (klant) de meer gereden kilometers moeten afrekenen tegen een van te voren vast gestelde kilometerprijs. Operational lease komt het meest voor bij auto’s, maar tegenwoordig ook steeds vaker bij motoren Dit wordt vooral gedaan door grote bedrijven die ook grote wagenparken hebben. De leasemaatschappij beheert die wagenparken.

Vaste maandlasten

In de maandlasten zitten alle rente-, afschrijvings- en operationele kosten zoals het onderhoud, (schade)reparaties en all-risk dekking. Optioneel kun je brandstof/stroom in het leasecontract opnemen. Zo heb je maandelijks alle kosten op één verzamelfactuur. Dit scheelt een hoop administratieve handelingen. Wij regelen namelijk verder alles voor jou. Heel prettig: je bespaart gedurende het contract niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze wijze kan jij je bezig houden met je corebusiness.

Wat zit er allemaal in het leasetermijn?

Reparaties, onderhoud en Banden

Pechhulp in Nederland

Vervangend vervoer*

WA-verzekering en cascodekking

Schadereparatie en glasherstel

Wegenbelasting

Vraag direct je offerte aan

Welke motor past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke motor het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid ? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Sportiviteit

Sportief rijden voor een scherp leasetarief

Comfortabel

Geniet zorgeloos van de omgeving

Elektrisch

Geruisloos genieten van de natuur, om de natuur

Andere leasevormen