Financial lease

Wat is Financial lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een object aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van het object. Dit betekent dat je het object niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren. De betreffende bank of leasemaatschappij is totdat de financiering is afgelost wel juridisch eigenaar.

Waarom kiezen voor financial lease?

Twijfel je tussen kopen of leasen? Leasen gaat vaak over een grote investering. Bij All2Lease kun je vanaf een aankoopwaarde van €15.000,- een lease afsluiten voor een vast bedrag per maand. Ook als je het aankoopbedrag wél vrij hebt, kan het handig zijn om geld vrij te houden voor andere onkosten. Door te leasen houd je financiële speelruimte. Wil je weten wat je kunt leasen? En wat de leaseprijs ongeveer is voor het object die jij op het oog hebt? Vraag een offerte aan voor een gebruikt of nieuwe object. Zo is ook direct duidelijk aan welke voorwaarden de financial lease moet voldoen.

Financial lease uitleg

Kies je voor financial lease, dan koop je een object en betaal je hiervoor een vast bedrag per maand. Je bent direct de eigenaar. Het juridisch eigendom ligt gedurende de looptijd van de lease bij de leasemaatschappij. Als je aan het einde van de looptijd van de lease de slotsom hebt betaald wordt het juridisch eigendom aan jou overgedragen. Vanaf het moment van aankoop ben jij direct de economisch eigenaar. Het grootste verschil met operational lease is dat bij financial lease het object op de balans staat en je er dus op af schrijft.

Wat zijn de voordelen van financial lease?

  • Financial lease staat op de balans van jouw onderneming
  • Doordat het object op de balans staat, schrijf je erop af
  • Je betaalt hiervoor een vast maandbedrag
  • Aan het einde van het leasecontract ben jij de eigenaar
  • Bij All2Lease is dit zowel mogelijk bij gebruikt als nieuw materieel
  • Met een aankoopprijs van minimaal €15.000,-
  • Leaseoplossingen voor vaar/voertuigen, machines en diverse materialen in 14 verschillende equipmentklassen.
  • Bij All2Lease kunnen we de btw voor je voorfinancieren. Informeer naar de voorwaarden!
  • Leasen zonder jaarcijfers is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden
  • Jouw lease aanvraag is simpel, flexibel en snel geregeld bij All2Lease, ook voor startende ondernemers

Edwin Nijland

Accountmanager lease

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm? Neem vrijblijvend contact op!

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan