Financial lease

Financial lease is een leasevorm waarbij wij de financiering voor je regelen. Het is te vergelijken met een auto kopen of aanschaffen o.b.v. afbetaling, u sluit in feite een lening af voor het gebruik van de auto. het voordeel is wel dat u uiteindelijk eigenaar wordt van het object. de bijkomende kosten van de auto komen dus voor uw eigen rekening.

Wat is Financial lease

Financial Lease is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Wat betekent Financial lease

Middels Financial Lease koop je als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook het aanschaffen van een auto middels Financial Lease. Je bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, ben jij volledig eigenaar en hoef je de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat je betaalt, een investering is in jouw eigen auto.

Waarom Financial lease via Al2llease

Als je een leasecontract aangaat wil je juist niet te veel aanbetalen. Speciaal daarom hoef je bij ons de BTW niet voor te financieren. Profiteer van deze unieke voorwaarde zolang het kan.

Doe je bij ons een aanvraag, dan ontvang je dezelfde werkdag nog reactie. Vaak kunnen we dan al aangeven of je in aanmerking komt voor een financial leasecontract bij All2lease!

Wat zit er allemaal in het leasetermijn?

Afschrijving & Rente

Vraag direct je offerte aan

Welke auto past het best bij jou?

Heb jij al nagedacht welke auto het beste bij jou past? Ben je opzoek naar comfort, sportiviteit, duurzaamheid of heb je de auto nodig om de klus bij je klant op een representatieve en functionele manier uit te voeren? wij helpen je graag met het maken van jouw keuze door met je mee te denken en advies te geven waar nodig.

Ben je al in het bezit van een offerte van het gewenste merk en model, voeg deze dan direct toe bij jouw offerteaanvraag en we bekijken zo snel mogelijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan

Vraag direct je offerte aan