Equipment lease

Wat is equipment lease?

Grote kans dat je bij leasen direct aan auto’s en bedrijfswagens denkt. Logisch, maar ook voor investeringen in machines en apparatuur kiezen veel ondernemers tegenwoordig voor lease. Bij het leasen van een bedrijfsmiddel via All2lease regelen wij de financiering.

Liquiditeit behouden en toch investeren in je bedrijf.

Grote kans dat je bij leasen direct aan auto’s en bedrijfswagens denkt. Logisch, maar ook voor investeringen in machines en apparatuur kiezen veel ondernemers tegenwoordig voor lease. Bij het leasen van een bedrijfsmiddel via Qredits regelen wij de financiering. Het gaat om financial lease. Jij wordt dus economisch eigenaar. Het voordeel daaraan is dat je hierdoor mag afschrijven op het bedrijfsmiddel en de fiscale aftrekmogelijkheden kunt toepassen.

Wat kun je leasen?

Bijna alles kun je leasen. Zolang het te identificeren is, door bijvoorbeeld een serienummer of kenteken, kun je het leasen.

Je kunt denken aan;

Wat maakt All2lease Uniek?

Naast het aankoopbedrag kun je bij ons ook de btw meefinancieren. Zo behoud je extra financiële ruimte om te kunnen groeien. Dat noemen we met je meedenken!

Edwin Nijland

Accountmanager lease

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste leasevorm? Neem vrijblijvend contact op!

Vraag direct je offerte aan

Welk apparaat heb jij nodig?

Heb jij je oog laten vallen op die tweedehands heftruck? Of maakt een ijsmachine het verschil voor jouw zaak? Dien dan vrijblijvend je aanvraag voor All2lease hiernaast in.  

Andere leasevormen

Vraag direct je offerte aan