Volkswagen ID.4

Nu bestellen, volgend jaar rijden

De grote broer van de ID.3

De Volkswagen ID.4 is de eerste volledig elektrische SUV van Volkswagen. De ID.4 wordt net zoals de ID.3 op het nieuwe MEB-platform gebouwd.

De Volkswagen ID.4 is gebaseerd op de conceptauto genaamd ID.CROZZ en belooft een ware hit te worden. De combinatie van de prijs en ruimte in een elektrisch jasje, maakt het een populaire keuze. Standaard wordt de auto geleverd met achterwielaandrijving. Dankzij de lage plaatsing van het accupakket heeft de Volkswagen ID.4 een laag zwaartepunt en daarmee naar verwachting een goede wegligging en prettig rijgedrag.

De wielbasis van de auto is riant en dankzij het speciaal ontwikkelde MEB-platform is het accupakket in het ontwerp van de auto weggewerkt. Dit zorgt uiteindelijk voor een elektrische SUV met voldoende ruimte en de nieuwste technologische snufjes. De ID.4 kan ook beschikken over onder andere intuïtieve touch- en spraakfunctie en uitgebreide rijassistentiesystemen.

Actieradius

De Volkswagen ID.4 heeft een WLTP actieradius van 500 kilometer. In de praktijk zal de actieradius hiervan afwijken. Een range van 300 – 350 kilometer zal een realistischer beeld van de werkelijkheid zijn. Omdat de ID.4 een relatief grote auto is, zal het rijgedrag van grote invloed zijn op de daadwerkelijk te halen actieradius.

Opladen

De elektrische ID.4 wordt standaard geleverd met een 3-fase 11kW AC laadsysteem, waardoor je optimaal gebruik kan maken van de openbare laadpalen in Nederland. In de praktijk sta je ongeveer 4-6 uur aan een reguliere laadpaal voor een volle lading. Bij de snellader kan de auto met gemiddeld 110 kW DC laden, wat een 10-80% lading in ongeveer 31 minuten realiseert.

Levertijd

De Volkswagen ID.4 is vanaf 2021 bestelbaar en leverbaar. Reserveer nu alvast een productieplek!

Volkswagen ID.4 in beeld

Vraag direct je offerte aan voor de Volkswagen ID.4