Tesla Model 3

Profiteer tot 31 December 2020 van 8% bijtelling

De best verkochte elektrische auto

Wil jij dit jaar nog rijden met 8 procent bijtelling? Dat kan! Wij hebben een aantal Tesla Model 3’s uit voorraad leverbaar. Vraag direct een offerte aan.

De Tesla Model 3 is in meerdere uitvoeringen beschikbaar: Standard Range Plus (55 kWh accu), Long Range Dual Motor (75 kWh) en Performance (75 kWh). De Performance is voorzien van sportieve opties en deelt het accupakket met de Long Range variant. Inmiddels zijn de Long Range, de Performance en de Standard Range Plus beschikbaar.

De actieradius van de Tesla Model 3 Long Range, is 580 kilometer volgens de WLTP testmethode. Een realistische actieradius van ongeveer 470 kilometer is daardoor goed haalbaar. Het accupakket van 75 kWh maakt dit mogelijk.

De Tesla Model 3 Standard Range Plus is de goedkopere variant die onder de 50.000 euro fiscale waarde blijft. Deze versie is voorzien van achterwielaandrijving en heeft actieradius van ongeveer 430 kilometer volgens de WLTP testmethode wat in de praktijk neerkomt op ongeveer 320 kilometer.

Laden

Ook de Tesla Model 3 kun je opladen bij de superchargers van Tesla. Dat betekent dat je in 32 minuten weer met 80 procent aan lading de weg op kunt. Anders dan de bekende Tesla’s, is de Model 3 voorzien van een CCS-lader. Hierdoor kun je ook bij de publieke snelladers uitstekend uit de voeten. De Superchargers van Tesla zullen gefaseerd ook worden uitgerust met CCS-aansluitingen.

Thuis laden is met een Tesla Model 3 ook geen enkel probleem. De auto is voorzien van een 3-fase 16 Ampere boordlader, waardoor de Model 3 onder ideale omstandigheden binnen 5,5 uur weer helemaal vol is.

Trekhaak

Het is mogelijk om de Tesla Model 3 uit te rusten met een trekhaak. Let op dat de trekhaak alleen vanaf de fabriek gemonteerd kan worden, en niet achteraf. Ook is het niet mogelijk om een trekhaak te monteren op de Performance uitvoering. In de configurator is het mogelijk de trekhaak als optie in de offerte toe te voegen.

Tesla Model 3 in beeld

Vraag direct je offerte aan en rij binnen enkele dagen in de Model 3