Skoda Enyaq IV

De Skoda ENYAQ. Reserveer nu, verwachte levering vanaf 2021!

Dé elektrische familieauto

De Skoda Enyaq is officieel geïntroduceerd en vanaf nu bij ons te bestellen. De nieuwe elektrische SUV van Skoda belooft een echte hit te worden. De auto is bij uitstek geschikt voor de Nederlandse markt. De optelsom van ruimte, moderne looks en trekmogelijkheden zal voor veel mensen genoeg zijn om te kiezen voor deze Skoda. Overigens weten we niet hoeveel exemplaren er naar Nederland gaan komen. Wil je dus zeker zijn van levering in 2021? Vraag dan zo snel mogelijk een offerte aan.

Actieradius

Opladen

Standaard biedt de Skoda Enyaq de mogelijkheid om met 50 kW DC te snelladen. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, zul je tussen de driekwartier en anderhalf uur moeten laden. Gelukkig is er ook een optie om dit verder te verhogen naar 100 kW DC. De duurste versies kunnen gebruik maken van 125 kW DC snelladen. Net als alle toekomstige auto’s op de MEB-platform, is de auto standaard voorzien van een 3-fase boordlader. Dat betekent een volle accu in ongeveer 4-8 uur.

Levertijd

De Skoda Enyaq is dit jaar helaas nog niet leverbaar. 

indien je zeker wil zijn van levering in 2021, adviseren wij de auto alvast te reserveren. Vraag daarom direct een offerte aan!

Skoda Enyaq in beeld

Vraag direct je offerte aan voor de Skoda Enyaq