Skoda Citigo E IV

Profiteer tot 31 December 2020 van 8% bijtelling

De compacte, groene reisgenoot van ŠKODA

De CITIGOe iV is niet meer nieuw leverbaar. Bekijk onze voorraad voor de laatste jong-gebruikte occasions. 

Compact, 100% elektrisch en herkenbaar, dat is de ŠKODA CITIGO ͤ  iV. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die u van een compacte stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. 

Het bereik van een elektrische auto is natuurlijk van belang. Gelukkig zit u met een gecombineerde range van max. 260 km met een gerust hart in de CITIGO ͤ  iV. Rijdt u enkel in stadsverkeer? Dan komt u zelfs tot 358 km ver!

Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. 

De CITIGOᵉ heeft een zeer gunstige fiscale waarde van 22.000 – 24.000 euro. Zodoende zal de leaseprijs is de leaseprijs zeer gunstig. Ook met een bijtelling van 8% blijft de CITIGOᵉ IV een zeer interessante keuze in 2020!


Actieradius

De Skoda CITIGOᵉ iV krijgt een 36,8 kWh accupakket en een actieradius van 265 kilometer volgens de WLTP-testmethode. In de praktijk komt dit neer op zo’n 200-220 kilometer. Een uitstekende range voor zo’n voordelige en kleine auto.

Opladen

De elektrische Skoda kan thuis worden opgeladen, via openbare oplaadpunten en via het snellaadnetwerk. De Skoda CITIGOᵉ iV is bij een snellaadstation zoals Fastned binnen één uur weer voor 80 procent opgeladen. Bij een openbaar oplaadpunt (laadvermogen 7,2 kW) heeft de elektrische auto ongeveer 4 uur aan oplaadtijd nodig. Mocht je de Skoda CITIGOᵉ iV thuis willen opladen via het stopcontact, dan moet je rekening houden met een oplaadtijd van ongeveer 12,5 uur.

Levertijd

Wij hebben enkele exemplaren op voorraad. De elektrische Skoda CITIGO is daarom per direct leverbaar. Profiteer ervan zolang het nog kan! Voor nieuw te bestellen exemplaren van de Skoda CITIGO e IV moet je ongeveer 6 maanden geduld hebben.

Skoda Citigo E IV in beeld

Vraag direct je offerte aan en rij binnen enkele dagen in de Citigo E IV