Renault Zoe

De vernieuwde Renault ZOE

De vernieuwde Renault ZOE

De Renault ZOE is al lange tijd op de markt, eerst met een accu van 22 kWh, later met een accu van 40 kWh en nu met 52 kWh. De upgrade van dit jaar maakt de ZOE opeens een hele interessante keuze. Een actieradius van ruim 300 echte kilometers (395 WLPT) en een voordelige leaseprijs, zorgen ervoor dat de ZOE voor veel mensen daadwerkelijk bereikbaar is.

De Renault ZOE ZE 50 is, anders dan de voorgaande versies, standaard voorzien van snel-laadmogelijkheden.

Actieradius

Volgens de WLTP meet methode kun je 395 kilometer rijden op een volle lading. Realistisch gezien zal dit eerder richting de 300 tot 320 kilometer gaan. Wel is de Renault ZOE erg zuinig bij lagere snelheden. Heb je een rustige rijstijl, dan is het zomaar mogelijk om 350 kilometer te rijden op een volle lading.

Standaard is de ZOE niet uitgerust met een breed scala aan opties als stoelverwarming of elektrische ramen achter. Wil je deze opties wel graag tot je beschikking hebben? Dan is de Intens of de Edition One de beste keuze.

Opladen

Als het om laden gaat, is de ZOE is een behoorlijk slimme auto. Zo kan de Renault maximaal met 22 kW laden bij een reguliere laadpaal. Dat is twee keer zo snel als de direct concurrentie. Alleen de Audi e-tron en de Porsche Taycan bieden deze optie (en zelfs dan is het niet eens standaard). Heb je thuis een aansluiting die 22 kW kan leveren, dan laad je de ZOE weer in 2 uur helemaal vol!

Bij de snelladers heeft de ZOE ongeveer 50 minuten nodig voordat de accu weer tot 80% is geladen.

Levertijd

De Renault ZOE is op dit moment snel uit dealervoorraad leverbaar.

Renault ZOE in beeld

Vraag direct je offerte aan voor de Renault ZOE