Kia E-Niro

Profiteer tot 31 December 2020 van 8% bijtelling

Compact en tegen de juiste prijs

De Kia e-Niro DynamicLine heeft een vanafprijs van 42.510 euro. De extra luxueuze Kia e-Niro ExecutiveLine heeft een vanafprijs van 45.510 euro. Beide uitvoeringen hebben een 64 kWh accupakket en een actieradius van maar liefst 455 stille, comfortabele en emissievrije kilometers (volgens de WLTP-meting).

Het design van de Kia e-Niro is geïnspireerd op de Niro EV Concept die Kia tijdens de 2018-editie van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas begin dit jaar presenteerde. Het productiemodel heeft een aantal bijzondere kenmerken, zoals de exclusieve grille, futuristische luchtinlaten en pijlvormige LED-dagrijverlichting. De toelopende vorm van de raampartij van de auto – geïnspireerd op de ‘Clean and High-tech’-designfilosofie van Kia – benadrukt het ranke profiel van de e-Niro en de dik aangezette wielkasten.

Actieradius

De Kia e-Niro heeft een volledig elektrische aandrijflijn met onderdelen die specifiek voor deze elektrische crossover zijn ontwikkeld. Het lithium-ion-polymeer accupakket van de Long Range-uitvoering heeft een capaciteit van 64 kWh en geeft de e-Niro een indrukwekkende actieradius van 455 kilometer (WLTP) op één acculading.

Opladen

De Kia e-Niro heeft voor het opladen een snelheid van maximaal 80 kW DC. De auto laadt in een ideaalscenario in 10,5 uur weer vol. (met een aansluiting van 1 x 32A). De snellaadtijd van de auto waarbij de auto van 38 – 304 kilometer oplaadt bedraagt 40 minuten bij een 175 kW snellader.

Levertijd

De Kia e-Niro is direct leverbaar én dat is uniek! Het gaat om de ExecutiveLine uitvoering, MY2019. De levertijd voor een nieuw te bestellen e-Niro is nog steeds erg lang. Voor een MY2020 DynamicLine of ExecutiveLine moet je nog altijd bijna een jaar wachten.

Kia E-Niro in beeld

Vraag direct je offerte aan voor een Kia E-niro