Hyundai Kona Electric

Profiteer tot 31 December 2020 van 8% bijtelling

Bepaal je stijl, met de Kona Electric

Direct rijden in een Hyundai Kona Electric kan al vanaf 529 euro per maand. Vraag een offerte aan en profiteer nog jaren van fiscaal voordeel.

Nog steeds is de Hyundai Kona Electric één van de meest populaire EV’s van het moment. Helemaal nu het geüpdatete (MY2020) voorzien is van een 3-fase aansluiting. Ook nu bedraagt de levertijd voor de Hyundai Kona Electric zeker een half jaar. Maar niet bij ons!

Ook voor dit jaar hebben wij al in een vroeg stadium gezorgd voor de juiste voorraad. Hiervan profiteren kan het hele jaar nog!

De Hyundai Kona Electric is de tweede volledige elektrische auto van het Koreaanse merk (na de Hyundai IONIQ Electric). Dankzij de grote actieradius (450km volgens de realistische WLTP-testnorm), de vele opties en de populariteit van het type auto (SUV / Crossover), is deze volledig elektrische Hyundai werkelijk niet aan te slepen!

Trots waren wij de allereerste leasemaatschappij in Nederland die de Hyundai Kona Electric geleverd heeft gekregen. Al in een vroeg stadium, hebben wij als specialist in elektrisch leasen namelijk al een grote bestelling gedaan. Daarvan kun jij nu nog steeds profiteren! De door ons bestelde exemplaren zijn allen de Hyundai Kona Premium edities. Deze speciale editie is uitgerust met een accucapaciteit van 64 kWh.

Ook bij de Hyundai Kona Electric geldt (net als bij zoveel elektrische auto’s) dat de vraag vele malen groter is dan het aanbod. Bestel je nu pas regulier een Hyundai Kona Electric, dan bedraagt de wachttijd circa 6-12 maanden. Bij ons rijd je dus (veel!) sneller!

Bestel jij een kleur/uitvoering die bij ons niet meteen voorradig is? Optioneel kunnen wij ook altijd een (elektrische) voorloopauto regelen, indien jouw leasecontract al eerder afloopt.

Actieradius

De Hyundai Kona Electric kan volgens het verouderde meetinstrument (NEDC) ruim 546 theoretische kilometers afleggen. De nieuwe meetmethode (WLTP) schrijft de auto 449 kilometers toe. Een behoorlijke verbetering ten opzichte van de directe concurrentie en uniek in deze klasse! De realistische actieradius (met veel snelwegkilometers) bedraagt ruim 400 kilometer.

Opladen

Hyundai heeft het al een tijdje erg goed voor elkaar als het gaat om snelladen. Net als de IONIQ EV kan de Kona EV maximaal met 70 kilowatt laden. Inmiddels kunnen de meeste snelladers in Nederland deze capaciteit ook bieden. En dus profiteer je bijna altijd maximaal van snelladen met de Hyundai Kona Electric.

Thuis laden is slim als je een laadpunt installeert met een capaciteit van 32A. De Hyundai Kona Electric doet er in dat geval ongeveer 10 uur over om helemaal vol te raken. Hang je de auto aan een gewoon stopcontact, dan moet je rekening houden met een laadtijd van circa 20 uur.

Levertijd

Eén van de meest populaire elektrische auto’s uit 2020, is dit jaar uitstekend leverbaar. Sterker nog; de premium uitvoering is direct leverbaar. Voor de fashion en de comfort uitvoering moet je iets meer geduld hebben. Hiervoor is de gemiddelde levertijd ongeveer 6-8 maanden.

Hyundai Kona Electric in beeld

Vraag direct je offerte aan voor de Hyundai Kona Electric