Audi E-tron

Profiteer tot 31 December 2020 van 8% bijtelling

De Audi E-tron

De Audi e-tron is de eerste volledig elektrische auto van Audi; 100% elektrisch, maar ook 100% Audi. Zonder te tanken geniet u van alle facetten die een Audi SUV u te bieden heeft. De actieradius van de Audi e-tron bedraagt 411 km (WLTP-waarde) en de e-SUV heeft een maximaal vermogen van 408 pk. In het interieur kunt u dezelfde luxe en comfort verwachten als bij elke andere Audi. 

Elektrisch rijden

De Audi e-tron beschikt over twee elektromotoren. Hierdoor is versnellen vanuit stilstand kinderspel. Dankzij de nieuwe quattro elektrische vierwielaandrijving wordt voluit wegrijden gecombineerd met een optimale tractie en dynamiek. Zodra het noodzakelijk is wordt de vierwielaandrijving geactiveerd. 

De actieradius van de Audi e-tron 50 bedraagt 339 kilometer, en die van de e-tron 55 bedraagt 401 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode). Opladen van de Audi e-tron kan tot 80% binnen 30 minuten als u dit bij een high-power laadpunt doet. Wij kunnen u van alle informatie voorzien als het gaat over het opladen van de Audi e-tron. Ook bieden wij via onze elektrisch-laden partner laadoplossingen voor bij u thuis.  Zo is zowel de auto als de laadinfrastructuur optimaal geregeld als u kiest voor de Audi e-tron.

Alleen in 2020 nog vanaf slechts €295 bijtelling p.m. (Gebaseerd op een inkomstenbelasting van 49,50% en geldt bij een tenaamstelling in 2020).

Audi E-tron in beeld

Nóg dynamischer uiterlijk? De 100% elektrische Sportback van Audi

De e-tron Sportback is met zijn aflopende daklijn een opvallend dynamische en sportieve verschijning. Ook bij dit model komen hightech innovaties, comfort en rijplezier samen. Bekijk de eerste 100% elektrische Sportback.