Audi E-tron Sportback

De Audi e-tron Sportback is een luxe elektrische coupé

De Audi e-tron Sportback is een luxe elektrische coupé

Na de Audi E-Tron met de bekende SUV-koets staat er ook een coupévariant op de elektrische planning van Audi: de E-Tron Sportback. Op dit moment is de auto officieel nog een prototype, maar toch wordt de auto al in 2020 op de markt verwacht. De auto oogt sportief met een mooi aflopende daklijn.

Actieradius

De Audi E-tron Sportback zal aangedreven worden door twee elektromotoren, met een totaal vermogen van 408 pk. Elke elektromotor drijft twee wielen aan, wat er in resulteert dat de E-Tron Sportback vierwielaandrijving heeft. De auto behaald in 5,7 seconden de 100 kilometer per uur vanuit stilstand. De actieradius (WLTP) is 417 kilometer. Dit realiseert de auto met een 95 kWh batterij.

Opladen

De auto wordt standaard met een 11 kW boordlader geleverd, waardoor de auto maximaal met 3x16A kan laden. Optioneel is de auto met een 22 kW boordlader te leveren, wat het maximale AC laadvermogen verhoogt naar 3x32A, 22KW. De auto kan verder met 150 kW DC snelladen, wat een snellaadtijd van 26 minuten realiseert (0-80%).

Levertijd

De Audi E-tron Sportback is nu te bestellen. 

de E-tron sportback is beperkt leverbaar, wees er daarom snel bij. 

Audi E-tron Sportback in beeld

Vraag direct je offerte aan voor een Audi E-tron Sportback