Tesla

Model 3 Long Range

Bouwjaar
2020
Kilometerstand

1000

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 754 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

Tesla Model 3 is de volgende logische stap van Tesla’s “geheime masterplan” en missie om de wereldtransitie naar duurzame energie te versnellen.

Zoals elke Tesla is de Model 3 ontworpen om bereik, prestaties, veiligheid en nut te combineren. Slim ontwerp maximaliseert de binnenruimte, voor comfortabel geschikt voor 5 volwassenen en al hun uitrusting. Tesla maakt snelle auto’s, Model 3 is geen uitzondering. De hoogrenderende elektromotor zorgt voor een acceleratie van nul tot 100 km/u in minder dan zes seconden. En wanneer uitgerust met elektrische vierwielaandrijving, biedt Tesla Model 3 veilige en betrouwbare tractie in alle omstandigheden.

Tesla Model 3 is ontworpen met veiligheid als prioriteit en moet de veiligste auto in zijn klasse zijn zodra het testen is voltooid. Dit, gecombineerd met meer dan 200 mijl bereik, terwijl het begint bij $ 35.000 vóór incentives, maakt Tesla Model 3 een buitengewone middelgrote sedan.

Tesla Model 3 is eind 2017 met de productie begonnen, waardoor de productie van Tesla-voertuigen wordt verhoogd tot 500.000 voertuigen per jaar.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

Model 3 Long Range