Porsche

Taycan Cross Turismo

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

0

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 1895 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

De nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo beschikt over alle sterke punten van de Taycan, zoals superieure prestaties en een groot bereik. Daarnaast is er meer hoofdruimte voor passagiers op de achterbank en een maximale bagageruimtecapaciteit van meer dan 1.200 liter geladen via de grote achterklep. Het chassis, met standaard vierwielaandrijving en luchtvering, is in hoogte verstelbaar. De Taycan Cross Turismo wordt in de zomer van 2021 op de markt gebracht. Naar verwachting zullen de vijf grootste markten voor deze versie van de Taycan de VS, het VK, Noorwegen, Nederland en Duitsland zijn.

Puristisch exterieurontwerp met Porsche DNA

De visuele verschijning van de Taycan Cross Turismo is nauw gebaseerd op de Mission E Cross Turismo-conceptstudie die in 2018 op de Internationale Autosalon van Genève werd gepresenteerd. In het bijzonder wordt het silhouet bepaald door de sportieve daklijn die naar achteren hellt – door Porsche-ontwerpers de flyline genoemd. De off-road ontwerpelementen omvatten wheelarch-bekledingen, unieke lagere schorten aan de voor- en achterkant en de zijdorpels. In combinatie met het Off-Road Design-pakket heeft de Cross Turismo speciale kleppen op de hoeken van de voor- en achterbumpers en aan de uiteinden van de dorpels. Deze zorgen voor een opvallende buitenkant en bieden bescherming tegen stenen stoten. Net als de Taycan-sportsalon heeft de nieuwe Cross Turismo ook innovatieve elementen zoals de Porsche-belettering met glaseffect in de lichtbalk.

Uniek interieurontwerp met een brede displayband

De veelgeprezen ontwerpcontouren die bekend zijn van de Taycan-sportsalon zijn te vinden in het interieur: de vleugelvormige boven- en onderkant van het dashboard strekken zich uit over de hele breedte van het voertuig. Het vrijstaande, gebogen instrumentencluster vormt het hoogste punt op het dashboard. Een centraal 10,9-inch infotainmentdisplay en een verder, optioneel passagiersdisplay aan de voorkant worden gecombineerd tot een geïntegreerde glazen band in een zwart-paneellook. Op de bovenkant van het dashboard is een kompas geïnstalleerd in combinatie met het Off-Road Design pakket.

Innovatieve chassissystemen

De geïntegreerde Porsche 4D Chassis Control analyseert en synchroniseert alle chassissystemen in realtime. Porsche gebruikt een centraal netwerkbesturingssysteem voor het chassis van de Taycan Cross Turismo. Adaptieve luchtvering met driekamertechnologie, waaronder het elektronische demperbesturingssysteem PASM (Porsche Active Suspension Management), is standaard gemonteerd in alle Taycan Cross Turismo-modellen. De luchtvering is standaard voorzien van een Smartlift functie. Hierdoor kan de klant het systeem eenvoudig programmeren zodat de rijhoogte automatisch wordt verhoogd op bepaalde terugkerende locaties zoals wegbulten of garageopritten. Dergelijke posities kunnen worden opgeslagen door simpelweg op de chassisknop te drukken.

Het Gravel Mode rijprogramma

De Taycan Cross Turismo wordt standaard geleverd met het extra Gravel Mode-rijprogramma voor ritten op licht off-road terrein zoals grindpaden of modderige wegdek. In deze modus wordt de rijhoogte met 30 millimeter verhoogd in vergelijking met de salon. Gravel Mode beïnvloedt ook de Porsche Active Suspension Management (PASM), Porsche Traction Management (PTM), Porsche Torque Vectoring Plus (PTV+) en Porsche Stability Management (PSM) chassissystemen, evenals de achterasoverbrenging. De schakelbewerkingen van de laatste zijn geoptimaliseerd om maximale tractie te garanderen. De gasklepeigenschappen van de auto zijn ook speciaal ontworpen voor off-road rijden in termen van vermogensafgifte en controleprecisie.

Grote accu met standaard tot 800 volt

De Taycan Cross Turismo werkt met een systeemspanning van 800 volt (spanningsbereik 610 V tot 835 V) in plaats van de 400 V die gebruikelijk is voor elektrische auto’s. De standaard tweedelige Performance Battery Plus bevat 33 celmodules bestaande uit elk 12 afzonderlijke cellen (396 in totaal). De totale capaciteit is 93,4 kWh.

Flexibele upgrades na aankoop met Functions on Demand (FoD)

Dankzij FoD kunnen Taycan-stuurprogramma’s naar wens verschillende gemaks- en assistentiefuncties aanschaffen. Wat deze aanpak bijzonder maakt, is dat het ook mogelijk is om bepaalde upgrades op te geven nadat het voertuig is geleverd, en de beschikbaarheid is niet afhankelijk van de oorspronkelijke configuratie van de sportwagen. Het is niet nodig om een workshop te bezoeken dankzij online activering. Deze is momenteel beschikbaar voor Porsche Intelligent Range Manager (PIRM), Stuurbekrachtiging Plus, Active Lane Keeping en Porsche InnoDrive.

Automatische chassisverlagend voor nog betere aerodynamica

Dankzij geoptimaliseerde luchtstroomkarakteristieken levert het aerodynamische ontwerp, met een cd-waarde vanaf 0,26, een belangrijke bijdrage aan een laag energieverbruik en dus aan een groot bereik. De maatregelen met betrekking tot Porsche Active Aerodynamics (PAA) omvatten de verstelbare luchtinlaten aan de voorkant. Dankzij de luchtvering kunnen ook het frontale gebied en de cd-waarde bij hogere snelheden worden verlaagd door de Taycan Cross Turismo in twee fasen te verlagen. De dakspoiler aan de achterzijde is bevestigd.

Innovatieve aandrijfmotoren en transmissie met twee snelheden

Alle Porsche Taycan Cross Turismo-modellen hebben twee elektromotoren, één op de vooras en een tweede op de achteras, en hebben daarom standaard vierwielaandrijving. Zowel het bereik als het continue vermogen van de aandrijving profiteren van het hoge rendement van de permanent opgewekte synchrone motoren. De elektromotor, transmissie en pulsgestuurde omvormer worden elk gecombineerd tot een compacte aandrijfmodule. Het potentiële recuperatievermogen is nog verder toegenomen. Met maximaal 290 kW is het aanzienlijk hoger dan het recuperatievermogen van concurrenten.

Intelligent laadbeheer thuis en onderweg

Taycan Cross Turismo-rijders kunnen hun voertuigen standaard thuis opladen met maximaal 11 kW wisselstroom (AC). Een boordlader met een capaciteit van 22 kW is optioneel verkrijgbaar. Onderweg profiteren Taycan Cross Turismo-rijders van een uitgekiende temperatuurbeheerstrategie voor de batterij. Nauwkeurig geregelde verwarming van de cellen wanneer de auto een high-power laadstation nadert, maakt het mogelijk om de batterijen op te laden met hogere stromen (gelijkstroom, DC), waardoor het proces aanzienlijk wordt versneld. De batterij kan worden opgeladen om in ongeveer vijf minuten een bereik van maximaal 100 kilometer (volgens WLTP) te bieden. De Plug & Charge-functie maakt gemakkelijk opladen en betalen mogelijk zonder kaarten of een app: zodra de oplaadkabel is aangesloten, zorgt de Taycan Cross Turismo voor versleutelde communicatie met het Plug & Charge-compatibele laadstation. De laad- en betaalprocessen starten dan automatisch.

Sportieve accessoires: nieuwe e-bikes en high-speed dakkoffer

Met de eBike Sport en de eBike Cross lanceert Porsche twee e-bikes parallel. Dankzij hun tijdloze ontwerp en krachtige en duurzame aandrijftechnologie zijn ze perfect afgestemd op de Taycan Cross Turismo. Het sportieve karakter van de Porsche Taycan diende als inspiratie voor beide modellen. Het organisch gevormde carbon frame van de fietsen roept de daklijn van het voertuig op. Porsche heeft voor de Taycan Cross Turismo ook een achterdrager voor maximaal drie fietsen ontwikkeld. Dit stelt nieuwe normen op het gebied van verpakking en bruikbaarheid. Het kan ook universeel worden gebruikt voor verschillende fietstypen. De achterklep kan worden geopend, zelfs wanneer de drager is geladen. Dakkoffers, waaronder een nieuw Performance-model goedgekeurd voor snelheden tot 200 km/h, en het DTS-daktransportsysteem zijn ook verkrijgbaar via Porsche Tequipment. Het laatste systeem bestaat uit dwarsbalken voor de dakrails van de Taycan Cross Turismo.

Verfijnde mix van materialen voor maximale sterkte

Net als in de sedan is de batterij van de Taycan Cross Turismo laag en centraal geïnstalleerd, wat bijdraagt aan het lage zwaartepunt van het voertuig. De aluminium behuizing van de ondervloerbatterij maakt deel uit van de veiligheidsstructuur van de Porsche Taycan Cross Turismo. De volledig gegalvaniseerde behuizing is voornamelijk gemaakt van aluminium en staal. In de achterklep is een torsiering van geprofileerd aluminium geïntegreerd voor een verbeterde buigsterkte in de lengterichting.

Uitgebreide passieve veiligheidssystemen

Afhankelijk van de zitconfiguratie zijn standaard vier of vijf driepuntsgordels met krachtbegrenzers gemonteerd. Het Porsche Side Impact Protection System bestaat uit zijdelingse botsbeveiligingselementen in de deuren en thoraxairbags die zijn geïntegreerd in de zijsteunen van de voorstoelen. Het zijbeschermingssysteem wordt afgerond met gordijnairbags die het hele dakframe en de zijruiten van de A- tot de C-stijl bedekken. Aan de voorzijde zijn full-size airbags en één knieairbag voor de bestuurder en voorpassagier gemonteerd.

Innovatief airconditioningconcept

In de Taycan Cross Turismo worden de louvreloze ventilatieopeningen elektronisch geregeld en voor het eerst geïntegreerd in de volautomatische bediening van het airconditioningsysteem. De optionele warmtepomp gebruikt de restwarmte van de aandrijflijn om het interieur van de auto efficiënt te verwarmen. Dit biedt de klant voordelen op het gebied van bereik, met name bij lage omgevingstemperaturen.

Uitgebreide standaarduitrusting

Het opbergpakket, dat bestaat uit compartimenten in de middenconsoles voor en achter en twee vastbindbanden in de bagageruimte, is standaard op de Taycan Cross Turismo. Porsche heeft de standaarduitrusting van de Taycan voor het modeljaar 2021 geüpgraded en de Cross Turismo-modellen profiteren hier natuurlijk van. Digitale radio is standaard. Digitaal uitgezonden radiostations in DAB-, DAB+ en DMB-audioformaten bieden een aanzienlijk betere geluidskwaliteit. Porsche heeft ook de standaarduitrusting op het gebied van connectiviteit verbeterd. Apple® podcasts kunnen nu worden geselecteerd als een individuele mediabron. Met LED-koplampen, Advanced Climate Control (twee zones), multifunctioneel sportstuurwiel, gedeeltelijk lederen interieur en achtweg elektrisch verstelbare comfortstoelen is de standaarduitrusting van de Taycan 4 Cross Turismo en Taycan 4S Cross Turismo al uitgebreid. Voor de Taycan Turbo Cross Turismo zijn standaard 14-weg elektrisch verstelbare comfortstoelen beschikbaar. De kenmerken van de Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo zijn onder meer 18-weg elektrisch verstelbare adaptieve sportstoelen, een leervrij tweekleurig interieur en achterasbesturing, het Sport Chrono-pakket en Porsche Electric Sport Sound.

CO2-neutrale en duurzame productie

De nieuw gebouwde fabriek voor de Taycan en Taycan Cross Turismo in de wijk Zuffenhausen in Stuttgart streeft een visie na van een productiefaciliteit zonder milieu-impact. Deze inzet voor duurzaamheid blijkt ook duidelijk uit de materialen die worden gebruikt in het interieur van de elektrische sportwagen, waarvan sommige bestaan uit gerecyclede materialen, en de oprichting van een laadinfrastructuur die groene stroom gebruikt. Alle laadactiviteiten met Porsche Charging Service zijn CO2-neutraal. Porsche-rijders kunnen de beschikbare laadstations filteren met behulp van het Green Electricity-laadstationfilter.

Porsche heeft een succesvolle start gemaakt in het volledig elektrische tijdperk

Porsche leverde in 2020 wereldwijd meer dan 20.000 Taycan sportsalons aan klanten. Taycan-modellen zijn momenteel goed voor 70 procent van alle Porsche-modellen die in Noorwegen worden verkocht. De elektrische sportwagen heeft ook meer dan 50 internationale prijzen ontvangen in bijna 20 landen, vooral in de belangrijkste markten van Duitsland, de VS, het VK en China.

De allrounder onder elektrische sportwagens

Porsche breidt het productportfolio van zijn eerste volledig elektrische sportwagenassortiment uit met de toevoeging van de veelzijdige Taycan Cross Turismo-versie, waarmee het systematisch zijn weg naar duurzame mobiliteit voortzet. Net als de Taycan sports saloon profiteert de Taycan Cross Turismo van een innovatieve elektrische aandrijving met 800 volt architectuur. Het nieuwe hightech chassis met vierwielaandrijving en adaptieve luchtvering zorgt ook voor compromisloze dynamiek off-road. Met 47 millimeter meer hoofdruimte voor passagiers op de achterbank en een laadvermogen tot 1.212 liter, geladen via een grote achterklep aan de achterkant, is de Cross Turismo een echte allrounder.

“In 2019 hebben we een belangrijk signaal afgegeven met het debuut van onze eerste volledig elektrische sportwagen”, zei Oliver Blume, voorzitter van de Raad van Bestuur van Porsche AG, bij de wereldpremière van de nieuwe, nog veelzijdigere afgeleide. “We zien onszelf als pioniers op het gebied van duurzame mobiliteit: tegen 2025 zal de helft van alle nieuwe voertuigen die we leveren een geëlektrificeerde aandrijving hebben – volledig elektrisch of plug-in hybride. In 2020 had een op de drie van alle voertuigen die we in Europa leverden een elektrische aandrijflijn. De toekomst ligt bij elektrische mobiliteit. Met de Taycan Cross Turismo zetten we weer een grote stap in die richting.”

Volledig Cross Turismo-assortiment vanaf het begin

Vier derivaten van de Taycan Cross Turismo zijn direct vanaf de lancering beschikbaar. De Performance Battery Plus met een totale capaciteit van 93,4 kWh wordt altijd standaard gemonteerd. Het modelassortiment bestaat uit:

De Porsche Taycan 4 Cross Turismo met 280 kW (380 PK), overboostvermogen voor Launch Control 350 kW (476 PK), acceleratie 0-100 km/h in 5,1 seconden, topsnelheid 220 km/u, stroomverbruik (WLTP, gecombineerd) 26,4 – 22,4 kWh/100 km, actieradius (WLTP) 3 De Porsche Taycan 4S Cross Turismo met 360 kW (490 PK), overboostvermogen voor Launch Control 420 kW (571 PK), acceleratie 0-100 km/h in 4,1 seconden, topsnelheid 240 km/u, stroomverbruik (WLTP, gecombineerd) 26,4 – 22,6 kWh/100 km, actieradius (WLTP) 3 De Porsche Taycan Turbo Cross Turismo met 460 kW (625 PK), overboostvermogen voor Launch Control 500 kW (680 PK), acceleratie 0-100 km/h in 3,3 seconden, topsnelheid 250 km/u, stroomverbruik (WLTP, gecombineerd) 25,9 – 22,6 kWh/100 km, actieradius (WLTP) 39 De Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo met 460 kW (625 PK), overboostvermogen voor Launch Control 560 kW (761 PK), acceleratie 0-100 km/h in 2,9 seconden, topsnelheid 250 km/u, stroomverbruik (WLTP, gecombineerd) 26,4 – 24,4 kWh/100 km, actieradius (WLTP) 3 Het hightech chassis met vierwielaandrijving en adaptieve luchtvering wordt standaard geleverd op alle vier de modellen. Het optionele Off-Road Design-pakket verhoogt de bodemvrijheid met maximaal 30 mm. Dit betekent dat de Cross Turismo ook op gemengde oppervlakken en ongelijke rupsbanden kan worden gereden. De standaard gravelmodus verbetert de geschiktheid voor het rijden op ruwe wegen.

Qua uiterlijk volgt de Taycan Cross Turismo (lengte/breedte/hoogte: 4.974/1.964/1.409 mm) de Mission E Cross Turismo-conceptstudie die op de Autosalon van Genève 2018 werd gepresenteerd op de voet: het silhouet wordt bepaald door de sportieve daklijn die naar achteren hellt – de flyline genoemd door Porsche-ontwerpers. Off-road ontwerpelementen omvatten wielkastbekleding, unieke voor- en achteronderschorten en zijdorpels. Als onderdeel van het Off-Road Design-pakket heeft de Cross Turismo speciale kleppen op de hoeken van de voor- en achterbumper en aan de uiteinden van de dorpels. Deze zorgen voor een opvallende buitenkant en bieden bescherming tegen stenen stoten.

Sportieve accessoires: nieuwe achterdrager en e-bikes

Speciaal voor de Taycan Cross Turismo heeft Porsche een achterdrager voor maximaal drie fietsen ontwikkeld die de maatstaf vormt voor verpakking en bruikbaarheid. Het kan universeel worden gebruikt voor verschillende soorten fietsen. Een van de innovatieve kenmerken is dat de achterklep kan worden geopend, zelfs wanneer de achterste drager is geladen. Met de eBike Sport en de eBike Cross lanceert Porsche tegelijkertijd twee hoogwaardige e-bikes. Dankzij hun tijdloze ontwerp en krachtige en duurzame aandrijftechnologie zijn ze perfect afgestemd op de Taycan Cross Turismo.

Marktintroductie

De Taycan Cross Turismo wordt in de zomer van 2021 op de markt gebracht. Prijzen in Duitsland beginnen bij 93.635 euro (inclusief 19 procent BTW en landspecifieke apparatuur).

Puristische verschijning met Porsche DNA

De visuele verschijning van de Porsche Taycan Cross Turismo is nauw gebaseerd op de Mission E Cross Turismo-conceptstudie die in 2018 op de Internationale Autosalon van Genève werd gepresenteerd. In het bijzonder wordt het silhouet bepaald door de sportieve daklijn die naar beneden naar achteren hellt – door Porsche-ontwerpers de flyline genoemd. Off-road ontwerpelementen omvatten wielkastbekleding, unieke voor- en achteronderschorten en zijdorpels. Als onderdeel van het Off-Road Design-pakket heeft de Cross Turismo speciale kleppen op de hoeken van de voor- en achterbumper en aan de uiteinden van de dorpels. Deze zorgen voor een opvallende buitenkant en bieden bescherming tegen stenen stoten.

De voorkant: een opvallende look met een unieke lichtsignatuur

De Porsche Taycan Cross Turismo is het eerste volledig elektrische Cross Utility Vehicle (CUV). Het potentieel om zowel on- als off-road te rijden wordt duidelijk aangegeven door de rijhoogte. De Taycan Cross Turismo is ongeveer 30 mm hoger dan de Taycan saloon.

De voorkant wordt gekenmerkt door het Cross Turismo-specifieke voorschort. Op de Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo is de inlay standaard afgewerkt in carbon. De inlays op de andere modellen zijn geschilderd in Brilliant Silver. Het voorschort is optioneel ook verkrijgbaar in Vesuvius Grey of High-Gloss Black.

De koplampen: high-tech meets design

Hun verlichtingstechnologie speelt een cruciale rol in hun opvallende front-ends en draagt bij aan de hoge herkenningsfactor van de Taycan en Taycan Cross Turismo. De volgende koplampsystemen zijn beschikbaar voor alle modellen:

LED-koplampen (standaard voor de Taycan 4 Cross Turismo) LED-koplampen inclusief PDLS Plus (standaard voor de Taycan 4S Cross Turismo) zorgen voor een optimale verlichting van de weg. De centrale LED-unit schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht. Een camera detecteert voertuigen die vooruit of uit de tegenovergestelde richting komen en het bereik van de koplampen wordt dienovereenkomstig voortdurend aangepast. Dynamische hoekverlichting en verbindingslichtfuncties zijn ook inbegrepen. Terwijl de dynamische bochtverlichtingsfunctie de koplampen draait, afhankelijk van de stuurhoek en de snelheid van het voertuig, zorgt de junction light one voor optimale lichtomstandigheden op kruispunten en kruispunten. Met de LED-matrixkoplampen inclusief PDLS Plus (standaard voor de Taycan Turbo Cross Turismo en Taycan Turbo S Cross Turismo) deactiveert de matrix selectief segmenten van de permanente grootlichtkegel. In totaal kunnen 84 individueel gestuurde LED’s worden aangepast aan de huidige situatie door ze uit te schakelen of te dimmen. Voertuigen voor of tegenliggers worden hierdoor niet meer verblind. De LED matrix koplampen met PDLS Plus zijn optioneel ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering van Porsche Exclusive Manufaktur. Deze koplampen zijn voorzien van een driedimensionale printplaatafbeelding in de koplampbehuizing en dagrijlichtelementen in Glacier Ice Blue. Deze geven de koplampen een blauwe tint vanuit bepaalde kijkhoeken. Het zijaanzicht: sportieve proporties en gebeeldhouwde oppervlakken

Het silhouet van de Taycan Cross Turismo wordt bepaald door de sportieve flyline die naar achteren loopt. In vergelijking met de Taycan sportsalon strekt hij zich veel verder naar achteren uit en eindigt hij in een vaste dakspoiler afgewerkt in hoogglans zwart. De resulterende extra hoofdruimte leidt tot een nog comfortabelere zitpositie voor passagiers op de achterbank in vergelijking met die in de Taycan-salon.

Het optionele grote panoramische vastglazen dak, dat zich doorlopend uitstrekt van de voorruit tot de dakspoiler, zorgt voor een licht overstroomd, helder interieur en een uitstekend uitzicht naar buiten. Dakrails zijn optioneel ook leverbaar in combinatie met het panoramische vaste glazen dak. Deze maken het bijvoorbeeld mogelijk om de nieuwe Performance dakkoffer te monteren. De dakrails zelf zijn verkrijgbaar in aluminium of zwart aluminium.

Het dynamische ontwerp van de zijruitafbeelding is net zo opvallend als de flyline van de Taycan Cross Turismo. De wielkastversieringen onderstrepen het sportieve crossover-karakter van de lifestyle-georiënteerde Porsche.

De kenmerkende look wordt aangevuld met de Cross Turismo-specifieke deurdorpels in zwart.

De platte deurklinken zijn gelijk met de deuren en springen er elektrisch uit wanneer dat nodig is. Hun visuele uiterlijk accentueert de algehele onderscheidende en moderne indruk van het voertuig.

Voor de nieuwe Taycan Cross Turismo is een uitgebreid assortiment wielen beschikbaar met in totaal drie nieuwe ontwerpen. Deze zijn exclusief gereserveerd voor de Taycan Cross Turismo en passen perfect bij het crossover-karakter van het voertuig.

De achterkant: Porsche-logo in glaseffectlook met printplaatafbeelding als hoogtepunt

Aan de achterkant van de Taycan Cross Turismo zorgt de aerodynamisch geoptimaliseerde vaste dakspoiler voor uitstekende algehele aerodynamische eigenschappen. De dakspoiler is standaard uitgevoerd in Hoogglans Zwart.

De Cross Turismo-specifieke achterdiffusor heeft een lamellenontwerp en onderstreept de ambities van de Taycan Cross Turismo om zowel on- als off-road een streepje te knippen.

Een smalle balk, verlicht van binnenuit, strekt zich uit over de volledige breedte van de achterkant van de auto. Het herbergt een Porsche-logo gemaakt van driedimensionaal gevormde glazen letters. Naast dit glaseffectontwerp is een uniek kenmerk dat de belettering is ingebed in een driedimensionaal zwart printplaatontwerp. Porsche Exclusive Manufaktur biedt optioneel deze afbeelding met donkere metallisatie en de diepe glazen letters in Glacier Ice Blue of Black.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

Taycan Cross Turismo