Tesla

Model Y

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

Nieuw te bestellen

Transmissie

Automatisch

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 729 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

Tesla Model Y is een volledig elektrische, middelgrote SUV die is ontworpen voor maximale veelzijdigheid en veiligheid. Tesla Model Y begint bij € 39.000,- voor de Standard Range-versie en zal ook worden geleverd in Long Range,Dual-Motor All-Wheel Drive en Performance-varianten.

Tesla Model Y is ruim genoeg voor zeven volwassenen en hun uitrusting en biedt een toonaangevend bereik, superieure prestaties en de meest geavanceerde technologie. De hoogrenderende aandrijflijn en ultraresponsieve motoren zorgen voor een acceleratie van 0-100 km/u in slechts 3,5 seconden en een topsnelheid tot 241 km/u, met een uitstekende wegligging voor elke wegconditie. Model Y Long Range tot 507 (WLTP) kan reizen op één lading.

Binnenin creëert het panoramische glazen dak en de hoge zitplaatsen van de Tesla Model Y een gevoel van ruimtelijkheid en biedt het een weids uitzicht vanaf elke stoel in het voertuig. De voorste kofferbak en gesplitste stoelen op de tweede rij bieden in totaal 66 kubieke voet (1,9 kubieke meter) opslagruimte. Net als Model 3 heeft Model Y geen sleutels nodig, maar maakt in plaats daarvan verbinding met uw smartphone voor naadloze in- en uitgang, met een enkele 15-inch touchscreen-interface aan de binnenkant voor alle bedieningselementen van de auto. Model Y maakt ook verbinding met de Tesla Mobile-app voor unieke, gemakkelijk toegankelijke functies zoals ontgrendeling op afstand, Summon, pre-conditioning op afstand, locatietracking, snelheidslimietmodus en nog veel meer.

Tesla Model Y is ontworpen om de veiligste middelgrote SUV te zijn. Gebouwd vanaf de grond als een elektrisch voertuig, bieden het lage zwaartepunt, de stijve lichaamsstructuur en de grote kreukelzones ongeëvenaarde bescherming. Het aerodynamische ontwerp en de toonaangevende batterijtechnologie maken het ook zeer efficiënt in termen van energieverbruik, wat betekent dat u een beter bereik kunt bereiken met minder energie dan andere EV’s op de markt. Model Y is ook compatibel met ons huidige Supercharger-netwerk van meer dan 12.000 Superchargers in 36 landen, evenals onze nieuwe V3 Superchargers die kunnen opladen met een snelheid tot 1.600 kilometer per uur.

Bij ons financier je een Tesla Model Y al vanaf 3,8% rente. Bel, mail of stuur ons een whatsapp bericht voor meer informatie omtrent de voorwaarden.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

Model Y