Hyundai

Kona electric Limitied Sky

Bouwjaar
2019
Kilometerstand

10

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 612 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

De geheel nieuwe Hyundai Kona Electric is de nieuwste toevoeging aan de succesvolle familie die het leiderschap van het bedrijf in het eco-autosegment versterkt. Het combineert de sterke punten van SUV met de kracht van elektrische aandrijflijnen. Hyundai is het eerste automerk in Europa dat een volledig elektrische subcompacte SUV voor iedereen beschikbaar maakt. Door al het breedste assortiment aandrijflijnen aan te bieden, loopt Hyundai voorop op het gebied van ecomobiliteit. Het bedrijf bracht het eerste in massa geproduceerde brandstofcelvoertuig op de markt, de ix35 Fuel Cell, en introduceerde onlangs zijn opvolger, de All-New NEXO. Bovendien is de IONIQ de eerste auto die beschikbaar is met drie verschillende elektrische aandrijflijnen in één carrosserietype.

De IONIQ won verschillende prestigieuze onderscheidingen van media- en brancheorganisaties en is een van de meest bekroonde eco-auto’s in Europa. Het succesverhaal van Hyundai’s SUV-assortiment begon 17 jaar geleden met de lancering van de Santa Fe. Sinds 2001 heeft Hyundai meer dan 1,5 miljoen exemplaren van Santa Fe, Grand Santa Fe, Tucson en All-New Kona in Europa verkocht. Ze dragen allemaal de dynamische, vooruitstrevende stijl van Hyundai en maken het een gevestigd merk in dit nog steeds groeiende segment.

Een auto zonder compromissen

De geheel nieuwe Hyundai Kona Electric stelt klanten in staat om de twee snelst groeiende autotrends te combineren – elektrificatie en SUV-stijl. Het draagt hetzelfde expressieve ontwerp en ‘go-anywhere’ houding van de reguliere Kona. De volledig elektrische versie weerspiegelt de individuele levensstijl van moderne klanten die profiteren van veel plezier om te rijden en de lage milieu-impact van een volledig elektrische auto. Het volledig nieuwe platform van de Kona maakt een ruimtebesparende integratie van de accu’s mogelijk zonder afbreuk te doen aan de ruimtelijkheid.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

Kona electric Limitied Sky