Skoda

Enyaq 80 IV

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

10

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Artic white silver

Leaseprijs vanaf

€ 650 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

Efficiënt, emotioneel en elektrificerend – deze attributen vatten de ENYAQ iV netjes samen. Met de lancering van zijn eerste volledig elektrische SUV heeft de Tsjechische autofabrikant de grootste stap tot nu toe gezet in zijn elektromobiliteitsstrategie. De nieuwe ENYAQ iV is het eerste ŠKODA-productiemodel dat is gebaseerd op het modulaire elektrische autoplatform van Volkswagen Group. Het wordt gebouwd in de hoofdfabriek van ŠKODA in Mladá Boleslav, waardoor het het enige op het CBG gebaseerde model in Europa is dat buiten Duitsland wordt vervaardigd. Het nieuwe vlaggenschip van ŠKODA biedt royale hoeveelheden ruimte zoals typisch is voor het merk, en – dankzij de emotionele ontwerptaal – is het uiterlijk ook opwindend. Binnenin vervangen nieuwe ontwerpselecties de klassieke uitrustingsniveaus, terwijl een duidelijke en nieuwe structuur van de beschikbare opties betekent dat de auto met slechts een paar klikken kan worden geconfigureerd. De ENYAQ iV wordt geleverd met achter- of vierwielaandrijving en er zijn vijf vermogensniveaus en drie batterijmaten om uit te kiezen. Het bereik van meer dan 520 km in de WLTP-cyclus is perfect geschikt voor het afleggen van lange afstanden. De auto wordt in het voorjaar van 2021 gelanceerd.

Thomas Schäfer, CEO van ŠKODA AUTO, zei: “De ENYAQ iV is het kenmerk van een nieuw tijdperk bij ŠKODA. Het is ons eerste productiemodel op basis van het modulaire elektrische autoplatform van Volkswagen Group en verenigt duurzaamheid slim met onze merkspecifieke kwaliteiten – royale hoeveelheden ruimte en een emotioneel ontwerp. We produceren dit model in onze hoofdfabriek in Mladá Boleslav, in het hart van ŠKODA – wat betekent dat het het enige meb-voertuig van de groep in Europa is dat buiten Duitsland wordt gebouwd. Dit is een groot bewijs van onze hoge technische expertise en benadrukt de grote mate van vertrouwen die Volkswagen Group heeft in ons personeelsbestand.”

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

Enyaq 80 IV