Audi

E-tron GT quattro

Bouwjaar
2021
Kilometerstand
Transmissie

Automatisch

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 1095 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

Met de e-tron GT laat Audi zien hoe fascinerend elektrische mobiliteit zal zijn. De vierdeurs coupé combineert een emotioneel design met een krachtige aandrijving en dynamische handling. Dit is het begin van een nieuw tijdperk, de gran turismo van de toekomst.

Het is een Audi zoals de wereld nog nooit eerder heeft gezien: met de e-tron GT demonstreert het merk zijn plannen om een emotionele en fascinerende toekomst van mobiliteit vorm te geven. De voorverkoop van twee modellen van de gran turismo met volledig elektrische aandrijving start gelijktijdig in februari 2021: de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT. Beide modellen zijn krachtig, snel en dynamisch en hebben beide nul lokale emissies. De som van deze kwaliteiten komt neer op een sterk karakter dat het idee van de gran turismo opnieuw interpreteert.

De buitenkant van de Audi e-tron GT is een dynamisch kunstwerk. Elk oppervlak en elke lijn is harmonieus, van de koplampen, die op verzoek verkrijgbaar zijn met Audi-laserlicht, tot de grote diffuser aan de achterkant. In combinatie creëren de details een sculptuur die eruit ziet alsof het door de wind is gevormd. De carrosserielijn is extreem aerodynamisch en de luchtweerstandscoëfficiënt is slechts 0,24. Het interieur komt ook overeen met dat van een klassieke gran turismo: de bestuurders- en passagiersstoelen vooraan zijn in een sportieve lage positie geïnstalleerd en gescheiden door een brede middenconsole, en de achterstoelen bieden voldoende ruimte, zelfs voor volwassenen. De progressieve elegantie van het interieur benadrukt het karakter van de auto.

Een gran turismo is een sportieve toerwagen met een uitstekende dynamische wegligging, een zelfverzekerd zweefvliegtuig. De Audi e-tron GT deelt dit karakter. Afhankelijk van het model leveren de elektromotoren een vermogen van 350 kW (476 PK) of 440 kW (598 PK), waardoor dynamische spurts mogelijk zijn. Het bereik van maximaal 487 kilometer (volgens de WLTP), dat mogelijk wordt gemaakt door de batterij en zijn nettocapaciteit van 85 kWh, is even belangrijk. De 800 volt technologie maakt snel DC opladen mogelijk met een vermogen tot 270 kW. De ophanging is ook gebaseerd op de balans tussen dynamiek en comfort, dankzij technologieën zoals Audi drive select, vierwielbesturing, gecontroleerde demping, luchtvering met drie kamers, elektrische vierwielaandrijving en het differentieelslot achteras. De wielmaten variëren tot 21 inch en de remschijven – die optioneel verkrijgbaar zijn in koolstofvezelkeramiek – hebben een diameter van maximaal 420 millimeter.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

E-tron GT quattro